Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 2
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele PaTeXx k tomuto seriálu (28)

Murder House (2011) (S01) 

Je pravda, že jsem čekal nějaký megahoror s děsivou atmosférou. Místo toho jsem dostal velké množství teenage plot twistů, u kterých se ovšem nedá říct, že by byly nějak na obtíž. Prej jsou další série lepší a to je jediný faktor, který mě přesvědčuje v seriálu pokračovat. ()

Pilot (2011) (S01E01) 

Pilot velmi dobrý. Výborný scénář a celkově mám dobrý dojem, ale něco mi tam chybí. Asi to budou líp odpracované střihy a nevím, jestli to je záměr, ale ty střihy jsou fakt napiču. ()

Vetřelci v domě (2011) (S01E02) 

Na střihy jsem si nějakým způsobem zvykl. Tím pádem se mi logicky hodnocení přehoupne na pětku, ale pořád tomu něco chybí. ()

Dům, kde se vraždilo (2011) (S01E03) 

Parádní třetí díl. Jakožto chlap taky musím přiznat, že se mi víc a víc líbí scény s Alexandrou. Ale hlavně ta poslední scéna. Ta byla fakt boží. ()

Halloween 1/2 (2011) (S01E04) 

Tak to nám první série pořádně nabrala obrátky! Wow! ()

Halloween 2/2 (2011) (S01E05) 

Celá druhá část Halloweenu byla jen pořádný neuvěřitelný chaos, který přinesl obrovskou porci napětí a zvratů. Well done. ()

Prasohlav (2011) (S01E06) 

Asi dosavadní nejdůležitější díl už jen z toho důvodu, že jsme se dozvěděli pravdu o Tatovi. A první scéna z roku 1994 byla perfektní! ()

Den otevřených dveří (2011) (S01E07) 

Epizoda, která skončila stejně jak začala. Problém s novým kupcem se vyřešil a jsme zase na mrtvém bodě. ()

Gumový muž (2011) (S01E08) 

Zdá se, že od předchozí epizody se v každé dozvíme něco nového a odhalí se kus pravdy. Jen aby toho nebylo víc než dost. ()

Strašidelná dívenka (2011) (S01E09) 

Epizoda nás navádí k myšlence, že všichni mrtví v domě budou chystat něco velkého a na zrození antikrista se opravdu těším. A respekt Benovi za to co předvedl u Moiry, protože 99% z nás by to asi nezvládlo. ()

Hříchy minulosti (2011) (S01E10) 

Flashbacky nám do sebe krásně zapadají a odhalují se nám poslední záhadné informace. A nám nezbývá nic jiného než si jen naplno užít poslední dvě epizodky (doufám, že včetně slíbeného zrození antikrista)! ()

Zrození (2011) (S01E11) 

Jsem trošku zklamaný vzhledem k tomu, že jsem předpovídal všechno co se v tomto dílu stalo. "GO AWAY!" ()

Po zrození (2011) (S01E12) 

Už to bylo vlastně jen nějaké dodělávání série, protože všechno potřebné, co jsme se měli dozvědět jsme se dozvěděli v předchozím dílu. Nejzbytečnější epizoda Murder Housu. ()

Asylum (2012) (S02) 

Jestli bych měl hodnotit úplně všechny prvky celé série a nebudu prostě jen myslet na to, jak se mi série líbila, tak to nebylo úplně nejlepší. Hlavní příčinou je dementní nápad s mimozemšťany, který samozřejmě zasáhl značnou část scénáře. Ale koho to kurva zajímá. Herecké výkony, bum. Audio doprovod, bum. Důkladnost postav, bum. Atmosféra, bum. Bum, bum, bum. Celá sérka byla prostě bombová jako Judeina okurka. Když už jsme u ní, tak tentokrát Jessica Lange předvedla nejlepší výkon z celé AHS crew. ()

Vítejte v Briarcliffu (2012) (S02E01) 

Ještě lepší než pilot první série. Atmosféričtější, hororovější, jen si budu muset na odlišné role herců z Murder Housu, ale vypadá, že aspoň Jessica Lange hraje stejně charismatickou a charakteristickou postavu, která se k ní perfektně hodí. ()

Cukr a bič (2012) (S02E02) 

Říká se že Asylum je dost možná nejlepší série ze všech, ale až tak? Zatím nemám jedinou výtku. Jen ať to tak pokračuje. ()

Severovýchodní bouře (2012) (S02E03) 

Neskutečné jak seriál s postavama vyjebává. Ať už to pro někoho vypadá nadějně, tak stejně skončí zase v píči. ()

Jsem Anna Franková (1. část) (2012) (S02E04) 

Dozvídáme se pravdu o postavách a nevyřešené záležitosti se stávají vyřešenými. Jinými slovy - série se přehoupla do další fáze. ()

Jsem Anna Franková (2. část) (2012) (S02E05) 

Kladných postav nám ubývá a naopak záporných přibývá. Těžko říct, kdy se tento mechanismus zastaví. Ale hned to nebude. ()

Kořeny zrůdnosti (2012) (S02E06) 

Thredson a Lana už mě pomalu nudí. Naštěstí to zachraňují plottwisty v dějové lince Mary Eunice a Jude. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama