Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dalo očekávat, hodně se hraje na efekt. Je to stylové, obsazení je skvělé, ale zatím velmi výrazně vítězí forma nad obsahem. Nějak se nám zapomnělo na to, že by byl potřeba i zajímavější příběh. Krvavé sexuální orgie holt někdy nestačí. Podrobněji tady ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla opravdu drsná. Už jen první díl ukázal, co nás bude čekat. Spousta sexu, násilí a různých zvráceností. Přesně to se mi dost líbilo. Téma hotelu nabízí tolik možností, že se zde tvůrci opravdu vyřádili. Téma napovídá, že se tu nepotkáme s uzavřeným kruhem postav. Jenže chvílemi už jich tam bylo opravdu dost. I tak jsem si našla několik nejoblíbenějších. Evan Peters s jeho skvělým přízvukem, Liz Taylor, jejíž herce nehorázně obdivuju a ze všech sérií, kde hrál, zde zazářil nejvíc. A nakonec nesmíme zapomenout na Lady Gaga. Zezačátku jsem celkem měla dost obavy, co předvede. Ale páni! Ta ženská to tak neuvěřitelně okořenila, že to není možný! Role komplikované psycho hraběnky jí naprosto sedla a jsem ráda, že tam byla. Dokonce mi ani, jako jiným, nechyběla Jessica Lange. Vážně, ani jednou jsem po ní za všechny díly nevzdychla. Tolik propletených osudů, tolik příběhů.. Například linka s Johnem Lowem se mi dost líbila. Jeho herec byl skvělý. Vlastně taková spousta herců byla ohromná! Opravdu byla radost se na tuto sérii dívat a je to jedna z těch nejlepších. Byla bych jí dala pět hvězd, ale bohužel mi hrozně zklamal poslední díl. Úplně poslední scénu zcela nechápu, jedno z tajemství co mi zajímalo nejvíc (mučící příšerka) se vůbec nevyřešilo. Co naplat. Odkazy a propojení s předešlými sériemi udělalo radost nejednomu fanouškovi. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hotel byla vůbec první série AHS, na kterou jsem se začala dívat hlavně kvůli Lady Gaga. Po tom co jsem shlédla ostatní série, tak chápu rozčílení fanoušků, kvůli obsazení Lady Gaga do Hotelu místo Jessicy. Hrála to fakt dobře, ale Jessica Lange a AHS prostě patří k sobě.Musím říct, že nevím, co jsem čekala, ale první díl mě naprosto šokoval, což myslím, že byl účel, a byla jsem zvědavá co bude v dalších dílech. Samotnému AHS musím nechat zpomalené retrospektivní vyprávění postaví, které vysvětluje jejich podstatu z minulosti až do současnosti. To se mi moc líbí. Ale je tady na můj vkus až moc dějových linek, což působí chaoticky, a kdybych měla na konci každého dílu shrnout, o čem byl, tak bych to ani pořádně nevěděla. Někdy naopak je tu jedna dějová linka moc dlouho, což mi přijde nudné a moc zpomaluje děj. Samotnou poutavost příběhu zvyšuje to, že skončí v nejlepším a my pak musíme týden čekat abychom věděli, co bude dál... ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Koberec hotela je veľmi podobného vzoru a sfarbenia, ako ten vo fiktívnom hoteli The Overlook z ikonického hororového filmu The Shining (1980). (Steny94)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama