Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Michi88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"How do you know all that? I googled you. That sounds obscene!" Po prvním dílu jsem myslel, že už dál pokračovat nebudu, protože mě naprosto znechutil. Tolik nechutností, co bylo v prvním díle, nebylo ve všech zbylých dohromady. Takže jsem byl rád, že se to nevyvíjelo tímto směrem. Bohužel ale většina dílu mě tu nudila a nedokázaly si úplně upoutat mojí pozornost. Nejlepší postavy tu jsou Liz Taylor, Mr. March, Ms Evers, Sally a ke konci Iris, jinak zbytek postav jsem nesnášel. Lady Gaga mě tu překvapila, i když ne pořád se mi její výkon zamlouval. V prvním díle se mi dost líbila, pak šel její výkon strmě dolu a asi od pátého dílu se pomalu zlepšoval, ale zase ne do takové výše, aby za něj musela dostat Zlatý Glóbus. Finále mě zklamalo a vůbec mi nepřišlo jako finále. Nejvíc jsem očekával pomstu Covenu, ale ta jaksi bohužel nenastala. 55% - 5. nejlepší série ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátou sezónu jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, takže jsem byl v zásadě spokojen, vadil mi jen poněkud jalový závěrečný díl a některé dějové odbočky, které vlastně neměly na příběh samotný téměř žádný vliv (upíří školáci). Ocenil jsem, že se tvůrci pomocí obsazení Lady Gaga chytře vyhnuli výrobě děsivých monster, vždy, když se objevila na obrazovce, měl jsem husí kůži. Velice mě pobavila recyklace Finna Wittrocka, to byl rozhodně dobrý nápad, hvězdou sezóny byl pro mě jednoznačně Denis O´Hare, který předvedl luxusní výkon. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala Seriálová sezóna a s ním přišla další řada American Horror story Hotel a je až neuvěřitelně paradoxní, že pilotní díl seriálu by se dal označit za nejlepší horor roku. Obrovský hotel, spousta divných lidí ( víceméně žádná kladná postava, pouze policista), stylizace, vizuál, sex, drsnost, brutalita, pervérznost, a gore na absolutně nejvýše možném levelu. Detektivní linie připomíná Se7en, svou brutalitou film připomíná zase Inside---- Co více si přát? V prvním díle umřelo už kolem 9 lidí, což v některých seriálech neumře ani za celou sérii. Pro mne fantastické orgie, vrněl jsem se blahem. Lady GaGa zde odvádí perfektní práci. Uvidíme jak se rozjedou další díly, ale pokud se seriál poveze v podobném směru, máme zde revoluci. Story 7/10, Atmosféra 9/10, Gore 10/10, Vizuál 10/10, Akce 7/10, Zábavnost 10/10. ( Srbský film oproti tomuhle se stává disneyovkou) 100% ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kdyby se po odchodu Jessicy Lange z pozice každoroční nejhlavnější postavy hledala nová tvář. Ne snad tvář herecká (tu Murphy našel na první dobrou díky fenomenální Lady Gaga), ale tvář celé show, protože letošek si bere všechno možné z let předchozích. Nejvíc se blíží Murder House, ze kterého si půjčuje charaktery a náladu, z Asylum pak všudypřítomnou atmosféru husí kůže a z Freak Show zase tempo vyprávění s nepřeberným množstvím vedlejších postav a odboček. Právě nad posledním zmíněným má ale Hotel zásadně navrch, protože zůstává sevřený, věnuje se na začátku i na konci těm samým linkám a více než kdy dříve mu nahrává lahůdkový soundtrack. Ani tentokrát se scénář nedokáže vyhnout některých chybám a třeba civilní pojetí příběhu Johna a jeho rodiny působí jako naroubované na poslední chvíli, stejně jako pointy jeho detektivní práce. Kontrast dusivé i svěží nálady, úchvatné výkony Denise O'Hareho a jako vždy brilantní chameleonky Sarah Paulson jsou ale natolik svůdnými lákadly, že se z pobytu v hotelu Cortez stala druhá nejlepší sezóna. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Lady Gaga byla obsazena do jedné z hlavních rolí. Pro film byla napsána píseň „Cheek to Cheek“. Poslední album Lady Gaga bylo nazváno „Cheek to Cheek“. (Epistemolog)
  • Herečka Sarah Paulson si v piatej sérii strihla dvojrolu – médium Billie Dean Howard a narkomanku Sally. Ako Billie Dean sa dokonca objavila už v troch epizódach prvej série. (BlackTom)
  • Koberec hotela je veľmi podobného vzoru a sfarbenia, ako ten vo fiktívnom hoteli The Overlook z ikonického hororového filmu The Shining (1980). (Steny94)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama