Reklama

Reklama

Existuje jedna zajímavá teorie - teorie chaosu neboli efekt motýlích křídel... Napínavý thriller odehrávající se mezi minulostí, přítomností a budoucností. Mladý fyzik Evan Treborn (Ashton Kutcher) se vydává díky svým zápiskům z dětství na riskantní cestu do minulosti, aby ji změnil, napravil své chyby a setkal se s láskou svého života. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z ruky a následky jsou hrůzostrašné... (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

UN

UN (hodnocení, recenze)

nebol aj v kino verzii aj v dc ten isty koniec ? oO

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Aj pre mna je najlepsi ten co bol v kino verzii, potom som videl DC verziu, a vdaka tomu koncu to vyznelo ako absolutne iny film, nieco ako I am Legend.

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Ten použitý ve filmu je asi nejlepší, ani příliš zlý, ani happy-end, pěkně završené.

UN

UN (hodnocení, recenze)

myslim ze ten ktory bol pouzity vo filme ale tiez ten stastny neni zly

horacko

horacko (hodnocení, recenze)

Vážne som ešte nikdy predtým nevidel aby mal film pripravené až 4 rôzne konce. To je naozaj niečo. Ak mal niekto tú možnosť vidieť všetky verzie ako ja, tak by ma zaujímalo, ktorý sa vám páčil najviac. Takže ktorý zo 4 rôznych koncov sa vám páčil najviac?

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Tak tento film radím medzi moje top, a som nesmierne rád že nie som jediný ;-) Fakt pecka od začiatku až do konca, proste jízda...

Mata84

Mata84 (hodnocení, recenze)

Skvelý film! Tu sa ani netreba nejak veľmi rozpisovať, všetko už bolo povedané....snáď len to, že mňa výkon Ashtona Kutchera presvedčil. Nikoho iného si už v tej úlohe neviem ani presvedčiť. Ale ani ostatní herci za ním nezaostávali.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

neopisatelne dobry film.. premysleny dobre naplanovany postrihany.. sama dokonalost.

tomi114

tomi114 (hodnocení, recenze)

Oddialoval som pozretie tohoto filmu a robil som chybu. Zo zaciatku som nechapal, ale ked to zacalo postupne zapadat, tak uz som vedel ze je to len a len majstrovske dielo. Nemusim velmi Kutchera, ale poslednej dobe ma presviedca, ze je dobry herec, nie len oblubenec teenegeriek, ale aj herec. Film si jednoznacne zasluzi 5 hviezdiciek, etse teraz nad nim premyslam a premyslam nad tym co by som zmenil a ci by som vobec nieco zmenil, keby som mal taky dar ako Evan:-)

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

Podle mě jeden z nejlepších filmů roku 2004.Nápad s cestováním v čase sice není originální,ale způsob,jakým mladí tvůrci film pojali je naprosto skvělý.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

huli601: Lepšie by som to nenapísal ;-) Stallone: Tiež mám radšej ten, ktorý bol aj vo filme

huli601

huli601 (hodnocení, recenze)

Myslíte si, že ste videli všetky typy filmov a nič vás nemôže prekvapiť? Tak sa mýlite, pretože ste nevideli osudový dotyk. Je to najoriginálnejší dej aký som kedy videl. Všetko sa počas celého filmu vysvetľuje a to vás nenechá ani na sekundu nudiť. Napriek možno nie najznámejšiemu hereckému obsadeniu je to absolútne skvelý film v ktorom je množstvo emócií, a preto si zaslúži 5 hviezdičiek

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ten alternativní závěr, kdy se Ashton oběsí na pupeční šňůře je zajímavý, ale rozhodně dávám přednost tomu klasickému.Ten je převe tak úžasně krásný.

DeathLove

DeathLove (hodnocení, recenze)

Luxusni filmecek :)..5*..muj nejoblibenejsi...na you*ube je mozne najit 3 alternativni konce..lepe receno jeden alternativni konec a 2 alternativni happy endy..vse stoji za shlednuti ne vsak pred samotnym filmem :)

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Alternativní konec s Evanovou sebevraždou je teprve síla. Ale i ten originální má své kouzlo...

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

No vytýkat nesrovnalosti ve filmu bych mohl dlouho, přecejenom, kterej film o cestování v čase se tomu ubrání (a může ubránit). Škoda, že Evan nechcípnul, když měl už po posledním přesunu mozek na kaši...

Blahis

Blahis (hodnocení, recenze)

Opravdu vynikající. Naprosto geniální příběh prolínající několik časavých "prostorů". Opravdu tady není co vytknout. A jak jsem Kutchera neměl rád z jeho předchozích filmů, tak tady mě nadchnul. Opravdu jeden z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděl.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Haci: vieme o tom neboj nic :) Inak viete, že motto filmu je: "CHANGE ONE THING, CHANGE EVERYTHING" ?

Haci

Haci (hodnocení, recenze)

Skvely temny sci-fi thriller. A kdopak vi ze je nekolik verzi filmu s ruznymi konci?

buff

buff (hodnocení, recenze)

ludia moc niekoho napiste mi ako to skoncilo...nahravanie sa mi vyplo presne vtedy ako pri konci zapol Evan ten projektor... vopred dakujem =)

kancik

kancik (hodnocení, recenze)

nejlepší závěr je ten, jak se vrátí matce do břicha a oběsí se...ten je opravdu výbornej ale ten, jak dá čelem zad a de za Keyleigh zpět je kravina

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Blackberry: SPOILER!! K těm alternativním závěrům...ten happy ending jak se poznají, to je samozřejmě kravina, ale ten jak se oběsí na vlastní pupeční šňůře, to je rozhodně ještě silnější závěr než je použit ve filmu.

kancik

kancik (hodnocení, recenze)

Výborný film s dobrým nápadem a atmosférou ale i dobrámi výkony...výborný

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

K alternatívnym záverom. Chvalabohu že sa to skončilo tak ako sa to skončilo. Pre ten záver sa oplatilo tento film pozrieť aj x-krát a to je to, čo vlastne aj mnohých na tomto filme dostalo - ešte raz: ziadne alternativne zavery - pure not happy ending.

Související novinky

Nejlepší filmy desetiletí dle ČSFD.cz

Nejlepší filmy desetiletí dle ČSFD.cz

28.12.2010

Byl by hřích opomenout při příležitosti končícího prvního desetiletí nového milénia souhrn nejlepších filmů daného období. Zde vám přinášíme žebříček třiceti nejlepších celovečerních filmů dle… (více)

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama