Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Recenze (489)

Mire 

všechny recenze uživatele

Po nedávnom vzhliadnutí Protivných báb, čo bol môj debutový film s Lindsay Lohan som siahol po ďalšej snímke, ktorá sa tu dočkala dokonca "červených" hodnôt - Strelený piatok (mimochodom ten český preklad je hrôzostrašný). A film opäť raz nesklamal! Naozaj zaujimavý námet, veľmi dobre vystavaný scenár, humorné situácie v ktorých sa obe hlavné protagonistky dokázali duchaplne zachovať a samozrejme ich skvelý herecký výkon - proste paráda! Takéto teen filmy tiež môžem. Štyri hviezdy ako vyšité! ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Taková milá tuctovka s které si pamatuji jen perfektní sólo na kytaru (a pak samozřejmě citát "Nechte děti být, oni to milují :)!". ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle by šlo. Amíci přeci jen dokážou natočit sem tam inteligentní komedii s absencí fekálního hůmoru. Je to svižné vtipné, rodinné, a docela trefné zpracování střetu dvou generací (matky a dcery). A další důkaz, že v Lindsay Lohan přeci jen kus talentu je, jen kdyby se věnovala hraní a né blbinám co v posledních letech předvádí. Přesto film jasně táhne Lee Curtis, která je nezastavitelná. ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrela s takpovediac náladou ,,pod psa" a veľmi ma pobavil. Môžem povedať, že jedna z najlepších rodinných komédií aké som videla. Skvelý herecký výkon Lindsay Lohan ako i ostatných hercov. Proste skvelá komédia, ktorá mi navyše zlepšila náladu. ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to viděl na jasný dvě hvězdy, protože jsem se u toho nijak zvlášť nebavil a ani nápad s výměnou tělesných schránek, mi nepřipadá příliš originální. Dokonce i moje drahá polovice se sama rozhodla film nedokoukat a přepnula to na dokument, kde se nějaký domorodý sotvachodící děcka ládovaly obrovskejma tarantulema a náramně jsme se u toho oba pobavili. Jamie Lee Curtis je rozhodně sympatická herečka, ale z tohoto pro amerikánce tolik typického filmového žánru ani ona víc nevyždíme. S přihlédnutím k faktu že je tenhle typ komedií určenej především pro adolescenty, kterým já už dávno nejsem a tudíž tohle dílko nemůžu úplně objektivně posoudit, dávám hvězdici navrch. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná oddychovka s výbornou Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. Po celých 96min sem se příjemně bavil, jen škoda neuvěřitelně předvídatelného závěru, kdyby se tak nestalo, jasných ***** ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Jak to vypadá, když si matka s dcerou vymění své role a ocitnou se v kůži té druhé.......Velmi dobrá americká komedie (až překvapivě dobrá), kde opravdu výborná je Jamie Lee Curtis. Komedie, která vás pobaví, ale i lehce dojme. ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie se skvělým obsazením! Prohozená identita zase dokonale pobavila a super vtipy, to už je jen třešnička na dortu...škoda Lindsay, jak dopadla! ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Lindsay Lohan..! No tohle se docela dalo, ale víc než 3 hvězdy? :D prosím vás - sou tu 100x lepší filmy ;) Klasickej model, záměny který už doufám, nikdy neuvidím... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Podívaná hlavně pro holky a nejen pro ně a zároveň jedna z nejlepších rolí Jamie Lee Curtis a její geniání hláška "vypadám jako strážce hrobkyyy" . ()

Blenny 

všechny recenze uživatele

Po zásluze čtyři a půl*. Vtipné, milé, zábavné, dojemné. A šlo to bez hoven, sraček, krkanců a prdů. To už se dneska u "komedií" bohužel nevidí. A pro Jamie Lee respekt a ta půl hvězda navíc. Skvělá, uvěřitelná v obou polohách. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 88% , Audience Score - 57% | FDb.cz - 75.5% | Opravdu dost vtipná i patřičně uletěná (někdy až moc) komedie s velmi dobrým ústředním duem a typickým vztahem matka - teen dcera. Film naprosto nenudí, ostatní z obsazení jsou též super a jako milá zábavka pro rodinu je to správná volba. Pro nás překvapení a snad jediná pořádná komedie o tak stupidním tématu jako je "výměna těl"... Zde spíše výměna mozků...:-) 75% ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Milá komedia o zámene osôb. Herečky hrajú svoje obrátené úlohy výborne, ale neutkvela mi v hlave jediná scéna. Cele sa to nesie na takej príjemnej vtipnej vlne a film zabaví aj inú kategóriu ako len tinedzerov. ()

Reklama

Reklama