Reklama

Reklama

Easy

(seriál)
  • USA Easy
Trailer
USA, (2016–2019), 12 h 44 min (Minutáž: 27–52 min)

Tvůrci:

Joe Swanberg

Režie:

Joe Swanberg

Scénář:

Joe Swanberg

Kamera:

Eon Mora

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Malin Åkerman, Orlando Bloom, Kate Micucci, Emily Ratajkowski, Kiersey Clemons, Jacqueline Toboni, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco, Hannibal Buress (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

V téhle pestré antologii s hvězdným obsazením sledujeme osudy obyvatel Chicaga, kteří se prodírají moderním bludištěm lásky, sexu, technologií a kultury. (Netflix)

Recenze uživatele Fifer k tomuto seriálu (8)

Easy (2016) 

Pustil jsem si pátý díl (pozdější ponzmá: všechny díly jsou skvělé), kde vystupuje můj oblíbenec Maron. Díl je klasickej nářek starého muže nad dnešní narcistní youtuber érou. Maron zde v podstatě hraje sám sebe – autor, co píše autobiografii, rozvedený, randí s o 20 let mladšími. Nechci moc spoilerovat, ale pointa toho Maronova dílu je moc dobrá. Opravdu je stará generace páprdů lepší než „umělkyně se selfie tyčí?“ Není to prostě jen tak, že současné technologie umožňují tvořit autobiografické umění doslova z minuty na minutu, ovšem podstata zůstává stejná – někdo nám své srdíčko (a někdy i genitálie) předkládá otevřeně na talíři. Ber, nebo nech být. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá série se často vrací k většině hrdinů z té první. Jsou to v mnoha případech druhé díly. A jak už to u druhých dílů bývá, nejsou tak dobré. Mnohé příběhy prostě byly napsány a fungovaly jako uzavřený příběh a druhý díl prostě není tak dobrý. Tím nechci říct, že se na to nemáte dívat. Nejlepší příběhy druhé série jsou: lesbický příběh o umělkyni a tanečnici (Lady Cha Cha), příběh spisovatelky a stand-up komika (Side Hustle), past na zloděje zásilek (Package Thief) a otevřený (volný) vztah. ()

Swipe doprava (2019) (S03E01) 

Swanberg se v 3. sérii vracím k hrdinům těch předchozích. A musím říct, že línie manželů Andi a Kylea mě baví asi nejvíc. Swanberg připomíná všechna úskalí otevřeného vztahu. Zejména to, že nejvíce je spokojen v otevřeném vztahu vždy ten z partnerů, který je právě zamilován jinde. Režisér se k příběhu vrací v pokračování s názvem Swipe doleva. ()

Soukromé očko (2019) (S03E02) 

Ten námět je skvělý: soukromé očko, které musí předstírat otroka na BDSM párty. Tohle by si zasloužilo delší provedení. Pro Swanberga je to bohužel jen krátká epizoda, která nevyužije potenciál námětu. ()

Samovznícení (2019) (S03E03) 

Příběh v podstatě tak trochu kopíruje hrdiny otevřeného manželství Andi a Kylea. Znovu vztahová dynamika - zde v lesbickém provedení. Jednou má navrh Chase, pak zase Jo. ()

Ano (2019) (S03E04) 

Kolik seznámení se dá stihnout za 30 dní? Mnoho. Perfektní díl. ()

Swipe doleva (2019) (S03E05) 

Krásný a velice smutný díl, který v podstatě končí znovu otevřeně. Tohle je nekašírovaný život. Skoro dokumentární. Pokračování první epizody. ()

Nejlepší prodejce (2019) (S03E07) 

Sonda do života chudých černošských mladíků. Je to skvěle udělané. Real life. Money -Night Club-Bitches-prázdné kapsy a tak pořád dokola. Drsný život. ()

Reklama

Reklama