Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Téměř cestopisné pokračování o trampotách s mrtvolou. Má se málo známý komediální film Pařmeni (2011), který u nás před lety jen prošuměl kiny, dočkat pokračování? To je otázka, kterou si zodpoví každý sám. Z původní čtyřčlenné party ubyl jeden člen, kterého na začátku stihne kuriózní úmrtí, trochu ve stylu hororové série Nezvratný osud. Pak už je film hlavně o tom, jak mrtvolu kamaráda bezpečně dopravit z Austrálie do Anglie. A taky je to o erekci penisu v posmrtném stavu, sexu s nadrženou starou bábou, prdění, kadění...tedy o všem, čemu se první díl důsledně vyhýbal. Tak tentokrát si to dvojka vynahrazuje ve velkém. Znalci jedničky tuhle rasantní změnu nepřivítají s nadšením. Předchůdce totiž stavěl na jiném druhu humoru. Komediální trio Dave, Graham a Tom šlape na plné obrátky a nedá vydechnout ani na okamžik. Herce Xaviera Samuela, Krise Marshalla a Kevina Bishopa lze považovat za stále neokoukané potrhlíky. A pokračování je vlastně ve velké míře postaveno na jejich bláznivé komice, dejme tomu i částečně improvizačních schopnostech. Některé scény vypadají, že neměly pevně daný scénář. Možná bude lepší, když první díl neznáte, přece jen odklon od něj je znatelný. Původní scenárista se dost odvázal, něco si vypůjčil i z námětově spřízněných komedií, vliv starší komedie Víkend u Bernieho je znát, ačkoliv tenkrát se maskovalo úmrtí, tady nikoliv, výměna na režijním postu doznala výpravnějšího pojetí a bláznivějších eskapád. A tak je případné třetí dějství vítáno, neb parta sympatických blbů má potenciál bavit a rozhodit seriozní anglické čajové dýchánky australskými diblíky. 7/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Recyklovaná komedie je rozkouskovaná na jednotlivé lacinější gagy a předvídatelná. Taková oddychovka okořeněná cestopisem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokračování bylo chvílemi celkem zábavné a chvílemi normální, ale jsou momenty které zato stály. A tak jsem rád protože šukáni babky, a obří pinda a do toho banda totálně nepovedených kamarádů bylo v celku v pohodě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že by to mohla být docela sranda. A ze začátku to skoro vypadalo, že by to mohlo být vtipné. Bohužel hlavní trojice, která se snaží dostat domů tělo mrtvého kamaráda, je neskutečně otravná. Každý z nich je karikatura. Nadržený, rádoby rozumný a debil. Nic nového pod sluncem. V půlce už mi to přišlo dlouhé. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokračování velmi povedených Pařměnů bohužel nenavazuje kvalitou na svého předchůdce a jedná se o nepříjemný zážitkový sešup. Ačkoliv se film nepochybně snaží pobavit stejně jako první díl, po většinu stopáže se mu to nedaří a často příběh působí prázdně a nekompaktně, jako by se scény tvořili přímo na place a dobrému dojmu nepomáhá ani podivný, skoro až televizně levný vizuál, který pouze dokazuje, že tvůrcům se zřejmě nedostalo ideálních podmínek na stvoření ucházejícího pokračování, což je škoda, neboť základní premisa skrývá potenciál, který byl vytěžen pouze zlehka. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Treba povedať, že je to rozhodne o veľký kus slabšie ako jednotka, no aj napriek tomu som sa bavil. Veľa vtipov šlo mimo mňa ale boli scény kde som sa kvalitne nasmial. Je to krátke , ubehne to rýchlo a herci sú sympatickí. Mne proste táto partička prirástla k srdcu a pri tom príhovore v kostole som sa šúľal od smiechu. U mňa za 3* ale v pohode jednu prihodím a pokračovanie by som rozhodne chcel, aj keď je jasné že sa tak nestane. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Začínáme , kde jsem skončili v 1. dílu . A musim říct , že to vůbec nebylo špatné . Mimojiné se zde dozvíme , že mají wombati 2 penisy a 2 vagíny. No a samozřejmě , pokud svatba nemůže  proběhnout bez řádné lajny koxu . Tak pohřeb se neobejde zase bez pořádného brka marjánky. Spokojenost. ()

Reklama

Reklama