Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 3 (1989) (série)


Fotostroj času (S03E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Timeslides

Obsahy(1)

I na kosmické lodi může vládnout nuda. A tentokrát si zasedla na Listera. Dave má chandru, jaká nemá obdoby. Proto s takovým nadšením přijme Krytonovu zprávu, že se mu použitím nějaké zvláštní vývojky podařilo oživit staré fotky, které vyvolával. A ty fotky nejen žijí, dokonce je možno do nich vstoupit. Zkrátka a dobře, na Červeném trpaslíku najednou mají jakýsi fotostroj času, který jim zřejmě skýtá netušené možnosti. A Lister se okamžitě rozhodne, že se vrátí zpátky a změní svou minulost tak, aby nikdy v budoucnosti nemohlo dojít k tomu, že vstoupí na palubu Červeného trpaslíka a bude sžírán nudou... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dnes jsem to řekla tatínkovi. Všechno o nás dvou." "A jak to starý pán vzal?" "No, nebyl příliš nadšený. Víš, jen tam tak seděl na vrhačce na asfaltové holuby a křičel: „Tak škubni!“ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda slabší druhé poloviny, jinak bych ten plný počet asi dal. I tak to ale je společně s první a třetí epizodou nejlepší díl téhle série. A pořád se ani jeden nevyrovná těm z předchozích sérií, i když tenhle k tomu má nejblíže. Silné 4* ()

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda fakt nemá chybu. Spousta pasáží je zde povedená, ale mě stejně dostal ten Hitlerův deník: "Nesmím zapomenout vypnout plyn, zaplatit účty a napadnout Československo." (Díky hackstolle) ()

Zajímavosti (2)

  • Hudebníci, kteří hrají s Listerem (Craig Charles) v kapele, jsou Bill Steer a Jeff Walker z britské goregrindové kapely Carcass. (Leb_Halabala)

Reklama

Reklama