Reklama

Reklama

Doktor srdcař

(seriál)
Austrálie, (2016–2021), 37 h 9 min (Minutáž: 43–51 min)

Hrají:

Rodger Corser, Nicole da Silva, Ryan Johnson, Tina Bursill, Hayley McElhinney, Chloe Bayliss, Matt Castley, Belinda Bromilow, Charles Wu, Steve Bisley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Slibně se vyvíjející kariéra jednoho kardiochirurga se nečekaným způsobem zvrtne a brzy se zcela zhroutí. Z významného městského lékaře se zakrátko stane venkovský doktůrek. Možná je to nejhorší rok jeho života, ale možná je to právě to, co potřeboval. Po řadě problémů je kardiochirurg Dr. Hugh Knight lékařským tribunálem za trest na rok poslán do svého bývalého bydliště, městečka Whyhope, jako praktický lékař... (Filmbox)

(více)

Recenze (1)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Špičkový namyšlený kardiochirurg na venkovské praxi aneb Work hard, play harder. 1) Starého známého tématu se chopili tentokrát Australané a zpočátku nasadili skvělý anglický humor. Pár dílů jim vydržel, pak došel a vtipné hlášky zmutovaly do lehce trapných, i když stále snaživých, pokusů. Nakonec se však přece jen tvůrci zmátořili a doběhli do cílové pásky první řady se ctí. 2) Má výhrada je, že kromě bráchů jsou všechny postavy cáklé, většinou ne moc příjemně. Jejich hystericky křečovité chování mi po několika dílech začalo lézt na nervy. 3) 43letý Rodger Corser (srdcař Hugh) dříve i zpíval. 37letý Ryan Johnson (bratr Matt) je přitažlivý chlap a 18letý Matt Castley (bratr Ajax) je rovněž pěkný kluk. 4) Zaujala mě vybavenost venkovského zdravotního střediska v obci s 360 lidmi (operační sál, nemocnice, letadlo). Inu, Austrálie... 5) Psáno po první řadě. Už ohlásili i třetí, tak si počkáme. 6) 20.8.2018 - Po druhé řadě se otupila má nechuť k některým postavám. ()

Reklama

Reklama