Reklama

Reklama

V roce Opice

(festivalový název)
  • Česko Prenjak (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Drama
Indonésie, 2016, 13 min

Obsahy(1)

Diah pozve Jarwo do skladu během polední pauzy. Potřebuje rychle získat peníze. Nabídne Jarwovi zápalku za deset tisíc rupií. S pomocí této zápalky Jarwo může pozorovat její pohlaví. (NFA)

Recenze (5)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jedna místnost, dva herci a nápad dost absurdní, aby stačil na krátký film. Škoda jen té slabší pointy jakoby z jiného filmu. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Sensuální hrátky, které se v počátcích nesou v téměř žertovném tónu, na konci velmi necitelně utne přehnaně realistický závěr. 6/10 [KVIFF 2017] ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Výchozí nápad je brilantní, ale konec opravdu celý film zabíjí a je úplně zbytečný. Překvapení z Indonésie tak dosáhne pouze na tři hvězdičky. ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Film "hraní si na doktory z indonéského prostředí". Bylo to trochu vtipné, absurdní, ale přeci u filmu podobného formátu bych čekal nějakou lepší zápletku a slušnou pointu. Tady jsme se na konci filmu nedočkali ničeho, takže jsem byl zklamán. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od filmu čekal moc, ale dostal jsem jen málo. K čemu byly ty peníze? Proč si musí kupovat návštěvu vlastního dítěte? Prostě pointu jsem nepobral noooo ()

Reklama

Reklama