Reklama

Reklama

Duchové Shepherdstownu

(seriál)
  • USA Ghosts Of Shepherdstown

Obsahy(1)

Odborníci na paranormální jevy Nick Groff, Elizabeth Saintová a Bill Hartley vyšetřují hlášení, že v místní pekárně straší voják z občanské války. (TV ID Xtra)

Recenze (2)

Monicina 

všechny recenze uživatele

Po výbornom "Paranormal Lockdown (Sami s duchy)" toto bolo veľké sklamanie. Nemá to taký náboj, postavy troch vyšetrovateľov mi tam spolu vôbec neladia, vyšetrovacie metódy nie sú zaujímavé, nepoužívajú moderné prístroje, ktoré boli efektívne v "Paranormal lockdown". A dej/príbehy sú slabé a nudné a závery nemastné neslané. Celé to pôsobí nevierohodne a umelo. Strata času. ()

contreras odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní slovo šéfa policie: ,,Můžete se na to zeptat kteréhokoliv obyvatele..toto je město ve kterém straší nejvíce v celém státu. Když nám volají je z jejich hlasů slyšet hysterie, tyto věci jsou opravdu skutečné. Za svých 35 let praxe jsem nic podobného neviděl. V poslední době počet podivných hovorů velmi vzrostl... je jich tolik, že je nimi naše oddělení úplně zahlcené !!!!!!!!!!!! A tak jsem musel udělat to, co žádné oddělení nikdy ještě neudělalo. Sestavil jsem tým nejlepších vyšetřovatelů paranormálních jevů ve státě, aby nám s těmito nezvyklými případy pomohl." Jsem asi mírně úzkoprsý, ale není tohle náhodou tak totální pičovina? a servírovaná jako dokument ? Pozměnily jsme prej jména a obsahuje to dramatizace? To už neexistují žádné hranice soudnosti? Veselá RIMIKINO, ty jsi tomu dala 5 hvězd? tvoje buranská emoční nestabilita ti nedovolila zaznamenat, že z tebe hned v první minutě začnou dělat uplnou kundu? ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama