Reklama

Reklama

Wataši ga motete dó sunda

(seriál)
  • Japonsko 私がモテてどうすんだ (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Serinuma Kae je učebnicová fujoshi. Svůj volný čas tráví čtením homosexuálních fanfikcí, pokoj má po strop naplněný Yaoi mangami, plakáty a figurkami svých oblíbených postav, a dokonce i během školní docházky se svého koníčku nevzdá a vytváří pomyslné páry mezi svými spolužáky. Je pro tento účel ve výborném postavení. Díky své nekonfliktní povaze a silné nadváze je pro většinu lidí neviditelná, a tak se může nerušeně zpovzdálí kochat interakcemi mezi krásnými chlapci... Jednoho dne se ale její život obrátí nohama vzhůru. Tragická smrt oblíbeného anime hrdiny jí přivodí extrémní stres a následný rapidní úbytek na váze. Kae se tak promění z ošklivého kačátka v krásnou labuť, a najednou se sama stane centrem pozornosti a protagonistkou romantických zápletek. Jak se asi vypořádá s náhlým zájmem svých spolužáků? (Monoxid)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Druhé prekvapenie zimnej sezóny. Je to presne tak ukričané a vyhnané do krajnosti, ako som aj očakával od toho, že hlavná hrdinka je fujoshi. Na druhú stranu som si ale nemyslel, že sa budem tak často a úprimne smiať z žánrových klišé, ktoré sú parodované pri boji medzi piatimi potencionálnymi kandidátmi na priateľa Serinumy. Má to jednoduchú kresbu aj animáciu, no v tomto prípade je to skôr výhoda a jednotlivé gagy sú trefnejšie. Nedosahuje to síce kvalít, aké mali napríklad Gekkan shōjo Nozaki-kun alebo Ōran kōkō Host Club, ale humorom je to podobné a neurazí. Edit: Tých dvanásť dielov bolo tak akurát, aby sa vtípky nezdali, že sa opakujú a stále to pobavilo. Napriek počiatočným obavám, čo na mňa môže z tohto anime z obrazovky vyskočiť, tak si myslím, že sa to na niektoré scény z Ōranu ani zďaleka nechytalo. Jediná výčitka je voči hlavnej hrdinke - mohla mať aspoň o trochu silnejší charakter. 12/12 – 70% ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

"A prince should be with a prince." Originálně pojatá reverse harémovka, která je i docela vtipná. Hlavní hrdinku výjimečně nemám chuť zabít, takže i to je velké plus, a ještě má skvělou dabérku. Jinak z nápadníků jasně vedou Nishina a Mutsumi-sempai, neb ti zbylí tři fuckboys jsou tak povrchní až to bolí. 7/10 ()

Reklama

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Správná anime ulítlost, jak má být! Harémovky nemusím, ale tohle byla zábava. Mimo klišé s tímhle žánrem spojených je tu taky hodně zápletek z otaku komunity. Dále, udělat z ústřední postavy harémovky poblázněnou yaoistku, která členy svého fan clubu zvládá akorát tak shipovat navzájem, je prostě skvělej nápad. Jako komedie je to super, ale konec mohl být lepší, ale aspoň že Kae zůstala věrná anime a svému husbandovi. 7/10 ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Tohle anime je vcelku fajn - pěkná animace, vtipná zápletka a zajímavé postavy. Hlavní protagonistka Kae je obklopena pěticí obdivovatelů (z toho jedné obdivovatelky) a považuje to za normální kamarádství. Ostatní z jejich partičky však ne. Ti ve skutečnosti válčí o její srdce jako zdivočelí psi o kus masa. Většinou je to fakt sranda, leč občas už se z toho stává klišé. ()

Natsumi 

všechny recenze uživatele

Na to, jak se osypávám u romantických anime, mě toto příjemně překvapilo; bylo poměrně vtipné, přijatelně stupidní, milé, lehké a nehrající si na mistrovské dílo. Hlavní hrdinka je snesitelná, dokonce se může stát, že si ji člověk i oblíbí. Konec je s ohledem na stále vycházející mangu udělaný dobře, sice bych brala i druhou sérii, ale když nebude, nic se neděje, stále anime funguje samo o sobě. ()

Galerie (662)

Reklama

Reklama