Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Alex je slečna z dobré rodiny, která má nudnou práci v muzeu. Ráda by na dobrodružnou výpravu do Jižní Ameriky, což se jí nakonec povede. Ale tam jí zkříží cestu místní dobrodruh Hooten a teprve v tu chvíli začíná opravdové dobrodružství... (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (23)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

No rozhodně to nebudu hodnotit podle pilota... který je upřímně slabší než díl seriálu lovců pokladů... Nic méně, ta chemie mezi postavami tam je, nějaké to objevování a akce... ještě pár dílů tomu dám. Ostatně, každý podobný projekt začínal podobně... Prachy na ty speciální okamžiky se musí teprve nasbírat... obzvláště na lokace které snad nebudou pořád tak chudobné. jinak inspirace Uncharted je zde více než značná... jen to chce trochu lepší rozjest.. a hlavně víc propracované to hledání pokladů. Jinak good... Zatím si tedy hodnocení nechám pro sebe... Pač zatím je to tak na pomezí 1-2 hvězd.. nebudu tím kazit hodnocení. Uvidíme co dál. :) 2 part.. Sibilská kniha: super roz-jest z batohem z hodně Monte.. :D Vtip neupadá.. takže super, i když trochu moc natahovanej konec a někdy až dětinsky předvídatelné. . Ale bavil jsem se a chválim i dobrou snahu z interakce z okolím a dějinami.... Aneb, Není důležité poklad najít, ale odnést si ho pokud možno vcelku! Hecování v kanále pobavilo.. :D Part 3:Alexandrova Hrobka... Docela zklamání... čekal jsem aspoň nějakou tu pastičku když šlo o Egypt a především tu šachovnici. Hoten a Alex opět svoji... ale epizoda vcelku o ničem. 4. Budhův svitek... Službiška... Marfuša pobavila, Geniální díl... krásně se nám to houpe. :) Lžíce královny ze Sáby: Ty boty? :D Opět perfektní jízda.... skvělí záporáci stoč se do klubíčka!!!! a ten KONEC! XD ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Sympatický seriál se skvělou výpravou do exotických lokací (narozdíl od nudně studiových Knihovníků), který kazí neambiciozní scénář. Děj je spíše epizodický a celé se to nese spíše na humorné vlně. Provázanost se začne objevovat spíše až v druhé polovině série, která je výrazně lepší, ale nemůžu se zbavit dojmu, že by to mohlo být méně komediální a více dobrodružné a dramatické. Exotické lokace tak nakonec působí trochu nevyužitě. Škoda, že se druhé série nejspíše nedočkáme, tahle sympatická dvojka skončila dříve, než stihla ukázat svůj potenciál. ()

Reklama

pee-jay 

všechny recenze uživatele

Sky 1* Akce, dobrodružný, drama * 8 x 45 min. * S01E01 16.09.2016 * Kurátorka v Britském muzeu lady Alex Spencer-Parkerová se vydává do Amazonie pátrat po ztraceném tábořišti viktoriánského cestovatele Percyho Fawcetta. Řada nešťastných náhod ji svede dohromady se samorostlým americkým dobrodruhem Hootenem a spolu nečekaně objeví mapu vedoucí k bájnému zlatému městu Eldorádu. * S01E02 23.09.2016 ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tak dejme tomu. Spíše to funguje jako komedie, než vážné drama hledačů pokladů, což je možná dobře. Velice jednoduché a ohrané téma. Na druhou stranu člověk u toho odreaguje a i se zasměje, protože hlavní dvojice dobře funguje. Chvilku by mohlo být zajímavé seriál sledovat, ale dle mého skromného názoru to daleko nedotáhne. ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Extra třída tohoto typu zábavy je jednoznačně IndianaJones. Sydney Fox s jejím Nigelem bych zařadila někam do lepšího Béčka, spolu s Flynnem Carsonem (myšlena filmová podoba. Knihovníci jako seriál mne naprosto nezaujal. Hooten & the Lady je hodně naivní a nic moc, nemyslím si, že vydrží dlouho. Když se připravíte na velmi nenáročnou zábavu, je chvílemi koukatelný. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama