Reklama

Reklama

Recenze (5)

Jeoffrey

všechny recenze uživatele

Tak co tu máme? Hlavní hrdina se změní v odporného tlusťocha, OK jako prvotní překvapení a parodie na klasické sexy svalnaté hrdiny dejme tomu. Nastěhuje se k svému sousedovi, který je totálně odporný perverzák, no super... Skoro každý díl se řeší sraní, záchody, zadky, prkýnka a podobné lahůdky, no mňam! Nepřátelé se likvidují v podstatě sami, takže o soubojích si můžu nechat zdát, nuda! Humor je v podstatě o všem výše zmíněném pořád dokola, nuda, odpor, nuda... Stačilo! Drop po druhém díle a hodnotit to radši nebudu, ale myslím, že bych věděl kam tohle spláchnout... ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude mít cenu, nemá. Ani v nejmenším to není zajímavé. "Záporáci", klaďasové, dcera, soused, všichni jsou až příliž přeafektovaní, stupidní a ... Anime spoléhá na IQ tykve diváka. Máte IQ tykve? Tak na to koukněte. Pokud ne a přesto pár 10-minutových episod ustojíte, věřte, že mi dáte za pravdu. 2 EP Drop Nehodnoceno ()

Gharr odpad!

všechny recenze uživatele

Záchodový designer, který myslí jen na ženy, chlast a toaletní vybavení se doslova prosere do téhle stoky odpadního humoru a parazitických klišé. K tomu navíc zmutuje v tlusťocha s mentální poruchou vyjadřování a rozhodne se bydlet u kabátového úchyla. Co ještě po první epizodě dodat. Snad jen varování, že zhlédnutí může vyvolat výše zmíněnou reakci. ()

Reklama

Reklama