Reklama

Reklama

Haikjú!! - Haikjú!! Karasuno kókó VS Širatorizawa gakuen kókó

(série)
  • Japonsko ハイキュー!! 烏野高校 VS 白鳥沢学園高校 (více)
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Haikyū!! Karasuno kōkō VS Shiratorizawa gakuen kōkō je třetí pokračování anime Haikyū!! a na rozdíl od předchozích sérií se zaměřuje pouze na jeden jediný pětisetový zápas – finále kvalifikace jarního volejbalového turnaje mezi studenty středních škol Karasuno a Shiratorizawa. (Jeoffrey)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strhující finále. Tempo nepoleví téměř nikdy a poslední 4 epizody jsou už přímo smrtící. Extrémní adrenalin, silné emoce, promyšlené strategie a snaha každého týmu najít skuliny v nich nebo je úplně prolomit, dostatek prostoru pro rozvoj a vykreslení hráčů na obou stranách. Ve finále však hlavně střet dvou značně rozdílných přístupů a tréninkových konceptů, jakožto i souboj vytrvalosti, vůle a odhodlání všech zúčastněných. Skvělý opening, fajn ending, řemeslu samozřejmě taky nejde prakticky nic vytknout (až na častější opakování některých záběrů a úhlů). ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak se z Tsukkiho stala jedna z nejlepších anime postav vůbec a já jsem ztratila i poslední zbytky nervů. Prakticky sem můžu opsat celý svůj komentář ke druhé sérii, neb kvalita se stále drží na špici a pevně věřím, že to tak zůstane i nadále. Proto mi dovolte malou vsuvku: Kdy už konečně přijde sportovní anime se slečnami ve stejném stylu, tedy se zaměřením na daný sport, s emocemi, pořádným příběhem, kvalitními postavami a zajímavými vztahy a nebude to moe ani ecchi ani nijak jinak založené na fanservice, ale plnohodnotný, objektivně kvalitní kousek (prostě takové Haikyuu!!, jen se slečnami)? Opravdu toho chci tak moc? 10/10 ()

Reklama

fablefavorit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná úvodní znělka. V Haikyuu nejde ani tak o volejbal samotný, jako spíš o to, co pro každou postavu volejbal znamená. Co cítí, čím si prošly a co je v životě ještě čeká, jejich obavy i touhy, to vše komunikují právě prostřednictvím tohoto vertikálně založeného sportu. Doslova cítíte, s jakou vervou se třeťáci snaží oddálit svůj nevyhnutelný odchod z týmu, jak moc se chtějí probojovat do vysněného nároďáku, a stejně tak odhodlání juniorů je tam dostat. Furudate vydal šablonu, podle které se nyní budou psát sportovní mangy v budoucnu. A já si nejsem jistý, zdali ho někdo překoná... ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda slov. Velkolepé vyvrcholení tažení chalanů z Karusana bylo pojato tak, jak jsme od Haikyu!! čekali a jakákoliv možnost zklamání byla rozmetána hned úvodníma minutama. Stačí vzít popkorn, mít něco k popíjení a pak opět naskočit do kolotoče napětí, zvratů, zaťatých pěstí a nezvyklých taktických triků, který vás až do závěru nenechájí vydechnout. Několik postav se nám tu i skrz jediný zápas vyvine a je vskutku sympatické, že i když je jasný, že někteří hráči si zahrají míň než jiní, tak dostanou svoji hvězdnou chvilku a důvod, proč v týmu jsou. Soupeřův zabiják je opět zajímavý řízek, ale na Oikawu jednoduše nemá (první bližší aspekt ploché a trochu nelidské přesílenosti + suchar) a tak hodnotím tento zápas o něco níž než poslední v 2. sérii. Malilinkaté zhoršení oproti 2; těžký nadstandard je to ale stále a nejde nedat 5*. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Priame naviazanie na koniec druhej série s rovnako vysokými produkčnými kvalitami. Plynulá animácia, úžasná hudba, príjemný ľahký humor, dej napriek tomu, že je celý o jednom zápase sa nenaťahuje a nenudí ani na chvíľku. Haikyū!! zatiaľ ešte ani raz nesklamalo a stále sa teším na každú novú epizódu. TOP 2 OP jesene 2016. 10/10 – 100% ()

Galerie (510)

Reklama

Reklama