Reklama

Reklama

Uhoď ji, je to Francouzka!

  • Německo Freche Biester! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Starla je hezká dívka v texaském městečku a jejím velkým snem je, stát se televizní hlasatelkou. Aby uspěla v soutěži krásy, souhlasí s návrhem ubytovat u sebe studentku z Francie. Genevieve se nejdřív zdá být ostýchavá puťka, ale Starla má najednou samou smůlu - přijde o místo roztleskávačky, dostává špatné známky a ztratí i svého kluka. Naopak Genevieve se vetře do přízně jejich rodičů a stane se na škole populární. Starla začne mít podezření, že Genevieve ji svými intrikami připravila o její místo na slunci. Rrozhodne se proto připravit nemilosrdnou pomstu. Genevieve však přesně na to čeká! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

monolog 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy tomu upřít nemůžu. Není to sice žádnej skvost a docela často jsem si říkal, jaká je to trapárna, ale naproti tomu musím říct, že lepší parodii tohoto žánru (náctnická komedie společně s thrillerem o ukradení identity) jsem ještě neviděl. Občas jsem se i zasmál, a párkrát mě to i pobavilo (což se o většině filmů tohoto typu říct nedá). Samozřejmě příběh je hloupost o ničem, ale to u těchto filmů je bohužel vždycky (stačí si jen vzpomenout, o čem je Prcičky nebo Roadtrip atd), takže ty dvě hvězdy za dovedení k absurditě dávám a kdyby to do té absurdity přímo skočilo a nejen postávalo u vstupních dveří, dal bych i tři. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film než všichni ostatní. Zapnu rozchrápanej ráno televizi, abych se trošku probral a v první chvíli mám pocit, že koukám na nějakej pitomej teenagerovskej seriál. Ale hlavní hrdinka je kost a než stihnu přepnout, začne to být i docela vtipné. Takže jsem tomu dal šanci a vyklubala se z toho, pravda hodně nenáročná, ale povedená, svižná a hlavně vtipná komedie pro náctileté a la 10 DůVODů PROČ TĚ NENÁVIDÍM. Buď na stará kolena nějak dětinštím nebo je tu nějak moc zaprděných artofilů, kterým tímto doporučuju Lizzie McGuirre a S Club 7. Pak teprve uvidíte, co je to odpad. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Asi dvakrát se objeví takový nadějný moment, kdy si říkáte, že tenhle film by mohl být docela zajímavou teenagerovskou variací na thrillery o krádeži identity, ale naděje je bohužel velmi rychle udupána řadou klišovitých prvků a nešvarů žánru, kterým se nakonec tvůrci nevyhnuli. Navíc jsou obě hrdinky značně nesympatické a až zamrzí, že jejich boj nenabral trochu větší obrátky. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Neviem o čo sa tento film pokúša teda čím sa snaží byť.O vtipnosť sa moc nepokúša ani o kvalitný príbeh ani nastrašiť sa ma nesnažil.Tak to asi bude len taký lážo plážo film, pri ktorom sa dá spať alebo žehliť alebo ja neviem aké ešte veci robiť a keď ho neuvidíte nič sa nestane a keď áno tak zajtra zabudnete, že ste to pozerali. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Celé tři hvězdy. Je to trochu překvapivé, z koho se nám nakonec stane hlavní záporačka. Piper Perabo jsem vůbec nepoznala... ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tento snímek může posloužit jen jako ukrácení nudného sobotního odpoledne. Na jedné straně sympatické představitelky hlavních postav, ale na straně druhé kýčovitý námět plný klišé, který ale někdy vyloudí na tváři diváka úsměv. AR: 1,85:1 - Spherical ()

cross 

všechny recenze uživatele

Pitomoučká komedie u které jsem však měl po většinu času pocit, že si střílí sama ze sebe a podobně laděných filmečků. Závěr mi moji myšlenku sice trochu nahlodal, ale i tak to bylo tak trapně kýčovité a neoriginální, až to bylo zábavné... Tedy občas.. a trochu... ()

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá parodie na teenagerovky, kterou ne každý pochopil (asi). Já jsem si tenhle film opravdu užil a klidně bych se na něj mrknul znova. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

31%??? No, i mistr ČSFD se někdy utne...Pokud má někdo pocit, že Uhoď ji, je to francouzka! je jen další stupidní americká komedie, je na omylu. Není to sice nějaká dokonalost sama, ale kdo se vydrží dívat, náhle zjišťuje, že v tomto filmu nejsou všichni bílí či černí. A závěrečná pointa je opravdu výborná, smál sem se na celé kolo. Už té stojí za to dát 4*. PS: Asi sem viděl ten film co choze ^_^; ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě filmu jasný odpad, posledních pár desítek minut už bylo o dost lepší, dokonce jsem myslela, že se "kvalita" zvedne na 2*. Bohužel nezvednula. Film naprosto o ničem. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Nuž čo vám poviem. Podpriemer, ktorý sa dá pozrieť raz-dvakrát, no viac už len s veľkou námahou. Nič extra, no film s takýmto scenárom asi ťažko bude lámať rekordy. Film o tom, ako americkej hviezdičke ukradne super významnú pozíciu nejaká študentka z cudziny a nebolo by to ono, keby sa slečna sakramentsky nepomstila. ()

Reklama

Reklama