Reklama

Reklama

The Rolling Stones Olé Olé Olé!

  • Česko Rolling Stones: Olé Olé Olé (více)
Trailer
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2016, 105 min (Alternativní 101 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Unikátní dokument z loňského turné legendární kapely ROLLING STONES napříč Jižní Amerikou. Navštívíme členy kapely v jejich hotelových pokojích, odhalíme jejich rituály před vystoupením, nahlédneme do jejich šaten, kde zazpívají jenom pro nás. Budeme sledovat jejich okouzlení atmosférou tohoto kontinentu a specifickými jihoamerickými fanoušky. (Atlantis Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Dokument rockových dinosaurov, ktorý neuškodí, no ani neohúri. Profesionálne filmársky, s požehnaním samotných Stoneov, spracovaný dokument z latinskej Ameriky, vrátane prvého historického koncertu na Kube. Keďže ide o dokument priamo z dielne samotných Stoneov, je tam veľa záberov z toho najhlbšieho zákulisia - zo skúšok, produkcie, šatní, lietadiel, dokonca aj hotelových izieb, ako aj zaujímavého koncertného zákulisia. Všetko je však príliš sterilné, uhladené a dokonalé. Palec hore za aspoň letmé predstavenie každej jednej navštívenej zemi, ich zvykov, či tradícii. Koncertné zábery vrátane hudby sú uchvacujúce, no na to sme u Rolling Stones zvyknutí. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Trochu veľa kecov a málo muziky. Áno, nie je to záznam koncertu, dokonca to nie je ani dokument o Stoneoch. Ale je viac o krajinách, ktoré navštívili, a o ľuďoch v nich. Tri hviezdy vyjadrujú moje mierne sklamanie. Aspoň že Satisfaction na konci bola neskrátená a Jagger si rezko zabehal po pódiu aj vo veku 70+, v ktorom sa bežní dôchodcovia venujú celkom iným zábavkám. –––– Připomíná mi to cirkus. A založili jsme ho my. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Energická nálož, v které se dozvíte pár maličkostí o Stounech, pokocháte se krásami a kráskami latinské Ameriky, poslechnete něco dobré muziky, dozvíte se, že Argentina a její Rolingas Stouny prostě milujou, že uspořádat koncert na Kubě není žádná pohoda a bude vám příjemně. Pokud ale chcete dokument o Rolling Stones tak tenhle film jím úplně není. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

RS nesleduji, ale to, že jsou legenda stačí k tomu, abych v rámci "rockového kina" na tento dokument zašel. Něco se i z minulosti dozvěděl, což beru jako bonus, bo jsem čekal, že se bude mluvit jen o posledním latinskoamerickém turné, o kterém dokument hlavně pojednává. Mezi Mickem a Keithem to funguje i po letech a ani Charlie a Ron nejsou pozadu, ale tam jsou přátelské vazby menší řekl bych. Keith je skvělý vypravěč a průvodce celým dokumentem a snad zhulený či co, bo se často směje :-). Každopádně hrát i po 50 letech kariéry na několika místech (resp. státech) poprvé je pozoruhodné a tyk se o něco o nich dozvite, hlavně o pozici kapely v těchto státech. Zatímco RS hrají v Jižní Americe, tak jejich tým chystá dva měsíce koncert na Kubě, který je prvním rockovým koncertem konaným na tomto ostrovním státě, tím dokument vrcholí s dovětkem, že RS se zatím skončit nechystají. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Jak vypadá turné když jste živoucí legenda, pár historek z cesty a těžkosti realizace rockového koncertu na Kubě. Snad až příliš uhlazené, určitě by bylo zajímavé, kdyby si Stouni pustili dokumentaristy blíž k tělu a víc přiblížili i negativní stránky kolosu jako RS a navíc v důchodovém věku. Ale chápu, že právě v jejich věku se do něčeho takového už pánům nechce. I tak je to hodně fajn dokument a pro fanoušky každopádně povinnost. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama