Reklama

Reklama

The Final Days

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátke video o posledných dňoch prezidenta Billa Clintona vo funkcii a ako sa s tým vedel (alebo skôr nevedel) vyrovnať. (ethos)

Recenze (10)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, co tento krátký, komediální skeč natočený pro zaměstance Bílého domu pohledává na ČSFD, ale je to poměrně zábavné. Bill Clinton má nejen slušný herecký talent, ale umí se i nebrat příliš vážně, což je mezi politickou elitou velmi vzácná vlastnost. Mé nejoblíbenější momenty je chvíle, kdy Al Gore tvrdí, že Clintonův odkaz bude pravděpodobně spočívat v jeho péči o životní prostředí, a krátké cameo Kevina Spaceyho, který se se všeříkajícím výrazem v obličeji dožaduje svého Oscara. ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Výraz Kevina Spaceyho je skutečně všeříkající a i když působí Bill v některých záběrech poněkud toporně, bylo to příjemně strávených 6 minut. Uvidíme jestli se něčeho podobného dočkáme i z Pražského hradu. ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Prezident Spojených států prohánějící se po Bílém domě na starém bicyklu, kopající do automatu na cukrovinky... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Sice dost dobře nechápu, proč tento filmek vznikl, ale je to docela zábavné. Pár lekcí a Bill Clinton by mohl být docela slušný komediální herec. ()

LilySnape 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo a nebylo to jen těmi deseti sekundami s Kevinovým opravdu všeříkajícím výrazem :-) Bill Clinton mě opravdu pobavil ! Vidět ho mýt limuzínu, sekat keře a trávník, jezdit na kolech po Bílém domě, a hrát " lodě " s generálem to je přece príma :-) Príma zpestření ! Jen bych to asi nedávala do kevinových filmů, ale do dokumentů ;-) Já nechápu když tu jsou krátkometrážní filmíky, proč tu proboha ještě nejsou Kevinovy tři krátké, dokonce oceněný The Ventriloquist !!! ()

Reklama

Reklama