Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 2

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Animace je sice lepší, skoro až pěkná, ale scénář je fakt naprd. Místy až debilní. V jedné chvíli dokáže Chris zmasakrovat desítku zombíků za běhu, o několik scén později jeden proti jednomu se nezvládne trefit. Protože se to zrovna nevidí a protože ještě nedošlo na závěrečnou mutaci, na kterou všichni čekáme. Líbí se mi, že si film vzpomněl na Rebeccu Komnaty-ovou, a gore bylo taky místy výživný, ale ta tupost to prostě velice sráží. Tou mi to připomnělo šestý herní Resident Evil. No a to fakt není dobrá věc. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejnovější animovaný Resi film bohužel celkem zklamal, pokud se bavíme o ději a scénáři celkově ... a moc tomu nepomohly ani facial animace propůjčené od Bioware. Nicméně určitě bych nezahazoval, jelikož pokud se soustředíme na poslední půlhodinku, tak ta je napráskaná akcí, která je opravdu na jedničku s hvězdičkou. Škoda, že jí tam nebylo kapánek více. Uvidíme, s čím japončíci vyrukují příště ! ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videohernom svete Resident Evil, som laik. Jovovichovej filmové dobrodružstvá, ma neurážali a niektoré diely boli pre mňa viac ako šikovné. Dokonca aj posledný zárez RACOON CITY u mňa dopadol celkom fajn. Kameňom úrazu sú pre mňa skôr tieto CGI prepisy. Zrejme majú toho viac s pôvodnou látkou a preto mi prídu akosi uťahané. Ponúkajú akciu a aj hororové momenty, ale v nie príliš strhujúcom prednese. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)

Reklama

Reklama