Reklama

Reklama

Bungó Stray Dogs - Season 2

(série)
Trailer 1

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nakajima Atsushi, který byl vyhozen ze sirotčince a neměl kde by složil hlavu ani čím by se nasytil snad konečně našel své místo uprostřed zvláštní agentury, která se snaží řešit případy, v nichž jsou zapojeni lidé se speciálními schopnostmi. Přesto to však vypadá, že ani zde nebude mít Atsushi klid. Agentura se totiž dostala do konfliktu s dalšími dvěma velmi silnými organizacemi – přístavní mafií a tajemnou Gildou. Naštěstí má Atsushi po boku spoustu nových přátel v čele s tajemným chlapcem jménem Dazai Osamu. Dazai byl původně členem přístavní mafie, ale po událostech, které nám první část tohoto seriálu přiblíží, organizaci opustil. A tak se rozpoutává souboj o moc, ve kterém jsou na všech stranách lidé nadaní speciálními schopnostmi a Atsushi má jedinečnou možnost zjistit, kým vlastně je a co je pro něj opravdu důležité...

Bungou Stray Dogs 2 je, jak již název napovídá, druhou sérií anime Bungō Stray Dogs uvedené na jaře roku 2016. (Jeoffrey)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je začátek "jen" backstory, tak se mi hodně líbil. Příběh byl velmi zajímavý a rozhodně mě bavilo se na "historky" z prostředí mafie koukat. Navíc Dazai tam má hodně dobré momenty a dokonce i ukazuje nové aspekty svého velmi zajímavého charakteru. Takže mě první polovina nikterak nezklamala. Co se druhé půlky týká, tak jsem ty souboje a válku mezi mafií, gildou a agenturou, čekal mnohem víc epické. Na druhou stranu zápletka a styl jejího rozuzlení mi zase nikterak nevadil a protože mám to děvče jménem Izumi Kyōka vlastně velice rád, tak mě vše potěšilo, i když řekněme si kriticky, že samotný závěr byl tak trochu "klišé jako prase", ale mělo to své momenty (boss fight, finální scéna a samozřejmě Kyōka!). Možnému pokračování díky otevřenému konci prakticky nic nebrání a já se budu těšit. U mě stále originální (ovšem už ne velmi originální), docela vtipné, hravé a příjemné. 7,8/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria začína s nejakými dielami s minulosti a tie sú najkvalitnejšie z celého anime, absolútne dávajú nový rozmer všetkému čo sme doposiaľ videli. Druhá séria je to za čo sa oplatí pozerať celé anime. Kvalitatívne tu ideme o dosť hore oproti prvej a je dokonca lepšia ako tretia. Postavy dostávajú hlboký rozmer a začal som ich mať rád a to dokonca aj Akutagawu a Dazaia som začal milovať. Musím povedať, že pre mňa nie je nejak zaujímavá hlavná postava Atsushiho hlavne v tejto druhej sérii, ale nevadí mi. Potom začína trocha útlm, lebo po kvalitných prvých dieloch prichádza trojstranná taktická vojna medzi frakciami. Vojna sa, ale vedie viac menej od stola tak nečakajte nejaké siahodlhé zábery na rôzne schopnosti a taktiku pri súbojoch v tomto Bungo Stray Dogs je naozaj veľmi podpriemerné, ale dobieha to všetkým ostatným čo kvalitatívne je v tomto prípade len druhá séria, ktorá je najlepšia a je na päť hviezd jednoznačne. Preto ak čakáte nejaké súboje ala Naruto, Bleach, Hunter x Hunter atď nečakajte to tu. Tu sa používajú schopnosti veľmi striedmo a uvážene a bitky sú naozaj veľmi kratučké. ()

Reklama

Galerie (233)

Reklama

Reklama