Reklama

Reklama

Semestr

(seriál)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Amálie je studentka filmových věd, žije se svojí mámou, miluje Berlín a svého kluka, co tam odjíždí na půlroku studovat. Damiánovi ale módní přitažlivost německé metropole nic neříká, stejně jako představa currywurstu, levného kebabu a hromady hipsterů na kolech. Budou sociální sítě stačit na udržení jejich vztahu? Zvládnou semestr? Šest měsíců v šesti dílech seriálu, který se odehrává pouze na plochách počítačů a telefonů. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Berry0153 k tomuto seriálu (4)

Semestr (2016) 

Seriál určitě částečně vypovídá o vysokoškolské mláděži, ale neřekla bych, že se valná většina vysokoškoláků oddává jen dřepění u počítače. Jestli můžu mluvit ze své zkušenosti, tak to byly (dva roky zpátky) přes semestr pařby, učení a brigády. U počítače tak maximálně kravinky se spolubydlou, koukání na seriály a filmy, datlování do noci s boyfriendama a skypování s rodičema no a samozřejmě to učení. Rozhodně ne takovýhle alternativní digitální život. Ten spíš jednou bude doménou dnešních náctiletých výrostků a dětí ujíždějících na minecraftu a youtuberech. ()

Říjen (2016) (E02) 

Tento díl byl o moc lepší než ten první. Do popředí se totiž víc dostal Damián. Amálka mi přijde svou rolí trochu protivná, rádoby všeznalkyně, pro kterou jsou všichni okolo kulturní barbaři. Nesnáším tyhle namyšlené lidi. Díky za Manon Meurt, dosud jsem se nesetkala s další skupinou hrající shoegaze, která by se mi líbila tak jako Slowdive a tohle je pecka. A zmínka o čsfd a hodnocení po prvním dílu pobavila :-D ()

Leden (2016) (E05) 

Zatím nejlepší díl. Ten pocit, kde sakra je, proč se neozývá, znám a je pěkně hnusný a tady to bylo dokonale vykreslené. Když už holka v zoufalosti píše i jeho kámošům, aby věděla, jestli žije. Do toho ta hudba! Manon Meurt jsou vážně boží. Odpověd od Amálie na Damienovu otázku je docela předvídatelná, jde o to, jak moc extrémní v tom negativismu bude. ()

Únor (2016) (E06) 

Tento díl se až příliš soustředil na artovou část a příběhovou položil úplně k ledu. Kdyby to byl díl předposlední, tak palec nahoru, ale tohle bylo spíše zklamání. A to mi filozofování o špatně zvolené škole a životní cestě není vůbec cizí. Ba naopak. Jen si myslím, že si tento miniseriál zasloužil víc propracovanější konec. Jo a pořád jsme se nedozvěděli jak to udělali na toho Silvestra. Kam šli a tak. (Nebo pokud mi to uniklo, tak mi prosím někdo napište). ()

Reklama

Reklama