Reklama

Reklama

Semestr

(seriál)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Amálie je studentka filmových věd, žije se svojí mámou, miluje Berlín a svého kluka, co tam odjíždí na půlroku studovat. Damiánovi ale módní přitažlivost německé metropole nic neříká, stejně jako představa currywurstu, levného kebabu a hromady hipsterů na kolech. Budou sociální sítě stačit na udržení jejich vztahu? Zvládnou semestr? Šest měsíců v šesti dílech seriálu, který se odehrává pouze na plochách počítačů a telefonů. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Září (2016) (E01) 

Posledních pár týdnů jsem z vícero zdrojů slýchal nepřímá doporučení na svého času ještě mírně experimentální projekt na Streamu a zásluhou toho, že mám formát vyprávěný jen z obrazovek počítače či jiných zařízení (drama Pátrání) dost v oblibě, tak jsem nelenil a seriálu dal šanci. A kromě Anny Linhartové, kterou moc nemusím, ale jsem schopen ji zkousnout, jsem se sešel s fakt pozoruhodným serošem. ()

Říjen (2016) (E02) 

I z tak minimalistického seriálu jsem po pár scénách dokázal vyčíst, že nemusím zcela litovat, že jsem přeci jen taky po měsících uvažování nedal šanci filmovým studiím na VŠ. Trpěl bych stejnými životními nejistotami i ve třeťáku, stejně jako zdejší protagonistka. ()

Listopad (2016) (E03) 

Krásné poukázání na to, co před sebou může všechno pár vzájemně schovávat na účtech a profilech, místech, které spolu jako jedny z mála věcí nesdílí. ()

Prosinec (2016) (E04) 

Se svým temperamentem bych asi nálady Damienovy přítelkyně nevydržel. Jeho soustředěnost ale směřuje někam úplně jinam a i když v reálném světě rozhodně nefandím podvodům a lžím, tak jsem ohromně zvědavý, kam se příběh posune. ()

Leden (2016) (E05) 

Tak trochu bych si přál, aby se formát obrazu jen z displeyů a moniotorů objevoval v seriálové a filmové sféře častěji, má totiž pořád dost co nabídnout. ()

Únor (2016) (E06) 

Je škoda, že se tak ambiciózní seriál dočkal tak chladného, neprocítěného konce. Únor je jen o pár minut kratší epizoda, v níž se vlastně ani nestačilo stát nic nového. I tak jsem si ale Semestr znamenitě užil. ()

Reklama

Reklama