Reklama

Reklama

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Otázka tedy zní: Byl tím zvětšujícím se orgánem skutečně nos?" Pinocchio sám o sobě mě nikdy nebavil a až tady se ukázalo proč. Zneužívaným homosexuálům zkrátka moc nerozumím. Nicméně jsem se bavil tím, jak neuvěřitelně složitou konspirací udělali z Geppettova jména pedofila. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Paní Odebralová je v tomto dílu nejlepší. Je náhoda, že se sociální pracovnice jmenuje zrovna takto? Nemyslím si. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani v tomto případě u mě tvůrci moc nezabodovali. Mášenku jsem ještě dokázal překousnout, ale v tomto případě jsem byl tou jejich dedukcí a přehnanou recesí spíš znechucen, než abych se u toho pobavil. A to podotýkám, že rozhodně nejsem gay!!! První polovina byla ještě docela snesitelná, ale konec už rozhodně ne. Pinocchio však nikdy nepatřil mezi moje oblíbené postavy, takže je vážně možné, že se mu něco zvětšovalo a nemusel to být zrovna nos… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl mi zatím přišel jako nejméně povedený,ale když se tak nad tím zamýšlím,fakt jsem ještě neviděl,že by se někomu zvětšoval nos a jak se říká:"Není kouře bez ohně"... ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

"Když ze jména Geppetto odstraníme předponu GEP, T změníme na D a přidáme koncovku FIL, vznikne nám slovo PEDOFIL. Náhoda? Těžko!" ()

Reklama

Reklama