Reklama

Reklama

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je zde podezřelá podobnost mezi velikostí kazatelského pultu a velikostí ministranta." Pedofilní kněží jsou smutnou realitou a jelikož se nejedná o ojedinělá selhání, tak nemám nic proti tomu nahlédnout jim pod sutanu. Pornografická Bible je možná trošku podpásovka, ale i když jsem ji nikdy nečetl, tak z předložených důkazů nepochybuju o tom, že ten incest, masturbace či ejakulace tam skutečně jsou. Bavit se u toho moc neumím, ale do koulí církevních pedofilů si kopnu rád. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jj není žádným tajemstvím, že docela dost černoprdelníků jsou úchyláci a homosexuálové. Tento díl je minimálně z poloviny skutečnou leč smutnou pravdou. Bible je plná porna! Tvůrci si samozřejmě i dost přidali, ale v jejich podání jsem se v tomto případě docela nasmál. „ Hallelujah …kdo je váš taťka…“ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je už poměrně jasné, že se druhá sezóna na tu předchozí vůbec nechytá. Inteligentní humor se postupně vytratil a přenechal místo té podivné náhražce, kterou má v oblibě Mistr Troška. Přesto jsem zatím s odpadováním vyčkal, pokud ale přijdou tvůrci v další epizodě s něčím podobným, už nezaváhám. ()

Reklama

Reklama