Reklama

Reklama

Mrazivá tajemství - Série 2 (2017) (série)


Kráska a zvíře (S02E04)

(epizoda)
  • angličtina Beauty and the Beast (festivalový název)

Obsahy(1)

Pokud vám snad někdy klasické pohádky připadaly poněkud nelogické, připravil Stream.cz jejich „vědeckou“ analýzu. Jak je možné, že se kráska zamilovala do odpudivé obludy z lesa? Opravdu šlo o čistou lásku? Odvážnou teorii o halucinogenech přednáší parodovaní odborníci v podobě mluvících hlav (Anifilm)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je docela možné, že se kráska nezamilovala ani tak do zvířete jako spíš do jeho úrody." Naivně jsem si myslel, že je to pohádka a nekladl jsem si ty správné otázky. Naštěstí je tvůrci položili za mě, takže to byl stockholmský syndrom a hypertrichóza nebo marihuana? Je to jasné, díky za vysvětlení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak že se nehulilo i v dávných dobách. Samozřejmě jde o další recesi a ani tentokrát mě tvůrci nezklamali. Kráska a zvíře – jo dát si pořádnou lajnu, nebo špeka – to je pak každá/ý princezna/princ. Opět nechybí humorná interpretace mrazivého tajemství tohoto příběhu. Druhá řada má zatím vyrovnanou kvalitu a hlavně se mi líbí, že jsou ty díly o chlup kratší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by se tvůrci Mrazivých tajemství chytili za nos? Tohle byla první epizoda druhé sezóny, u které jsem se opravdu zasmál, takže doufám, že to nebylo také naposled. Tentokrát jsem se opravdu bavil, přestože v tom nebyla žádná kouzla, pouze čáry... ()

Reklama

Reklama