Reklama

Reklama

Mrazivá tajemství - Série 3 (2018) (série)


Praotec Čech (S03E01)

(epizoda)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu krajně nevtipná sračka dělající si legraci z ubohosti českého národu, který má od prvopočátku rád ve svém čele starého neschopného senilního dementa. Plusové bodíky za tento jemný odkaz na Miloše. Jinak mě ty 4 minuty stereotypního humoru nijak neoslovily. [20 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší úvod, jakého jsem se zatím dočkal. Třetí série moc dobře neodstartovala a tohle mi ani nepřišlo moc vtipné. Ano i já můžu říct, že jsem hrdý Moravák a Valach, ale udělat z praotce Čecha – retardovaného incestního praotce – to už je trošku přes rozpočet pánové tvůrci. Kdyby šel ale ten cip o kus dále, mohli jsme mít moře a v teple a v plavkách se u něj válet… ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, nijak zvlášť jsem se u první epizody třetí sezóny nebavil. Tvůrci mi už dokázali, že umí vytvořit i horší díly, ale vím, že umí i mnohem lepší a byl bych rád, kdyby se k těm kvalitnějším vrátili. Humor, který použili tentokrát, mi nemile připomněl Mistra Trošku, a to mi dost zkazilo náladu. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu pravda o našem národu (bohužel), na stranu druhou mě tento díl nebavil a vím, že tvůrci mají mnohem lepší. A pointa R.I.P. vám dojde dřív než to tvůrci na konci odhalí (aspoň částečně). ()

JollerCZE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím se třetí série moc nepředvedla. Autoři, jako většinou dosti pěknou formou krutou realitu ve formě nějakého slavného příběhu, ale i když nejsem nějaký zapálený patriot, tak si myslím, že český národ není banda senilních, incestně smýšlejících lidí. Doufám, že se v dalších dílech předvedou více a předvedou podobně skvělou podívanou, jako v minulých sériích. ()

Langustavson 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že konečně někdo o Češích naplno řekl pravdu. Ačkoliv Čecháčci se zajisté budou schovávat za nadsázku. Jen je v díle pár nepřesností, například Morava či Slezsko nemají s Praotcem Čechem pranic společného, to mají pouze Čechy. Takže to přenášet na celou ČR, jakožto složeninu ze tří zemí a tří hlavních národů, je to vesměs diskriminace Moravy a Slezska, což bohužel není neobvyklé a mělo by se s tím něco dělat. Takže když z toho odebereme Moravu a Slezsko, nadevše to sedí. Ale aby to bylo fér, tak by bylo fajn si udělat srandičku i z nás, Moravanů. A aby se neřeklo a aby bratři čecháčci nenadávali, tak pak i z bratrů Slezanů. ()

Reklama

Reklama