Reklama

Reklama

Recenze (5)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 minuty jsou v mých očím více než dostatkem času, udělat alespoň jeden malinký náznak humoru. Tentokrát to ovšem hrubě nevyšlo. U sledování tohoto dílu je dílu je divákům tvůrců vyloženě líto. Téma velmi vděčné, do feministek a buzerantů se střílí dobře. Ovšem je třeba mít nabité ostrými. [0 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, co se s tím Streamem stalo? První dvě série byly docela zábavnou podívanou plnou recese, ale trojka je zatím pěkná sračka. První díl celkem o hovnu a tady skoro to samé v bleděmodrém. Se snaží získat sympatie i u feministek a bukvic? Jestli je nebe plné homosexuálů, tak já chci jít určitě raději do pekla. Jako párkrát se u toho člověk škodolibě ušklíbne, ale že by to bylo zábavné…? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že třetí sezóna Mrazivých tajemství nabírá nezadržitelně vodu a co nevidět půjde ke dnu. Jako odpůrce jakékoliv církve bych se sice z rýpání do svých protivníků mohl radovat, ale to by museli tvůrci prokázat alespoň minimální známku vkusu, takhle jsem jejich snahu neocenil odpadem jen proto, že čekám s čím přijdou příště. ()

JollerCZE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět celkem dosti slabý díl. Jestli v tomto směru hodlají pokračovat, tak 3. série bude asi nejméně dostačující. Bylo lepší, když rozebírali pohádky. Díl "Peklo na nebi" je spíše na homosexuály x homofóby x feministky. Celkem dosti velký podprůměr oproti předešlým sériím a dílům. ()

Reklama

Reklama