Reklama

Reklama

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi milé připomenutí legendární teleshopingové postavičky Horsta Fuchse v kombinaci s kšiltovkářem Láďou Hruškou - oba v původním dabingu. Za nejlepšího uživatele této databáze musím konstatovat, že tentokrát tomuhle prudce satirickému poukazování na neblahé účinky kouřením černý humor rozhodně nescházel. [80 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jasně když už jste ve sračkách, není nic lepšího než na plac povolat Horsta a dementa Láďu Hrušku. Je potřeba trošku ulevit přelidněné Zemi, kuřte, kuřte, kuřte a bude hned líp. Na něco se zdechnout musí, to je stará známá věc, co mě však mrzí daleko více je to, že slibně rozjeté Mrazivá tajemství se ve třetí sérii proměnila v kupu sraček a přehlídku tvůrčího zmaru. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, už je to jisté, tvůrci Mrazivých tajemství jsou s invencí na bodě mrazu. Evidentně se už před časem vydali z toho nejlepšího a myslím, že je na čase celý projekt ukončit, než se dostane na "úroveň" tvorby TV Barrandov. Přesto jsem si na šesté epizodě našel pozitivní moment, nesmrtelný Horst Fuchs potěšil a nechal mě zavzpomínat na zlatou éru teleshoppingu v devadesátkách. ()

Reklama

Reklama