Reklama

Reklama

Extralarge 6: Živý terč

(TV film)
  • USA Extralarge: Moving Target (více)

Obsahy(1)

Detektiv XXL se stává doslova živým terčem poté, co mu těsně před smrtí známý vědec vloží do pláště tajný vzorec na smrtelně jedovatý plyn. Na ten se třesou všichni zločinci v okolí a Jack Costello bude mít co dělat, aby se smrtící zbraň hromadného ničení nedostala do nepravých rukou. Jako vždy neváhá použít svou velikost XXL, proti které je v nesčetných šarvátkách téměř nemožné obstát! Navíc Jack tak rád upravuje zločincům make-up! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Divočák 

všechny recenze uživatele

První díly Extralarge byly ještě celkem fajn. Mezi stárnoucím Spencerem a frajerským Thomasem to správně "buddy" jiskří a příběh taky ještě docela ujde. S přibývajícími díly jde ale už o čistou cestu do pekel. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Bylo to místy i vtipné, dokonce mi nevadil ani ten jeho již přestárlý výraz a enormní pupek, ale to prostředí a jeho partner byly vysoce nesympatičtí.. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tvůrčí trio oprášilo obstarožní námět o zloduchovi, který chce ovládnout svět, zmodernizovalo ho po americku, takže zloduch musel být Arab. Z toho vyvozuji, že zřejmě bude něco s US vzduchem, každý, kdo jej dýchá, přestává mít nápady a jen se opičí po ostatních. Tenhle díl Extralarge byl nebývale akční a nepostrádal humor, laskavý divák by možná mohl hovořit i o nepatrném návratu Spencera do doby, kdy točil diváky milované filmy. Nelaskavý divák si povzdychne, kdeže loňské sněhy jsou. A oba diváci společně se pokusí vytěsnit seriál Extralarge z paměti, aby mohli nadále mít rádi Buda Spencera. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další díl Extralarge a ani tentokrát se úplná katastrofa nekonala. Je sice pravda, že co se týká kvality scénáře, tak tady už to bylo hodně přehnané (agenti CIA, teroristi i většina přestřelek), ale Bud si udržet svůj standart. Bohužel tentokrát jsem se místy i dost nudil a vedlejší postavy moc nepomáhaly, což bylo citelně znát. Snad jen Dumas a to jeho sledování ala agent 007, ale to bylo dost málo. Další díly této série zatím nemám, takže se na nějakou dobu s detektivem a jeho parťákem musím rozloučit. ()

otík

všechny recenze uživatele

Nadměrná velikost Budu Spencera v prvním dílu seriálu Nadměrná velikost. Hmmm :-) Hudba: Enrico Riccardi ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli se nepletu, tak tohle kdysi běželo v televizi pod názem Nadměrná velikost a když jsem v programu televize viděl jméno Bud Spencer, byl to jasný signál k tomu se na film podívat. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatický diel, slušné zvraty v deji, ale ako je zvykom pri tejto sérii, kvalita a kvantita je veľký rozdiel a odráža sa to hlavne pri scenári a réžii. ()

Reklama

Reklama