Reklama

Reklama

Big Man V. - Uloupené šperky

(TV film)
  • Česko Past na hvězdu (více)

Obsahy(1)

Detektiv Jack Clementi je tentokrát velmi potěšen svým úkolem. Společnost ho posílá na francouzskou riviéru za herečkou Susy Kaminskou, jejímž dlouholetým obdivovatelem Jack je. Její pojištěné šperky se ztratily. Vyšetřování ukáže, že madam Kaminski není takový andílek, za jakého se vydává. Případ ještě více zamotají dvě vraždy a Jack musí předvést svůj vyšetřovací repertoár v plné šíři. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Big Man s Budem Spencerem už šel tak trošku mimo mě v mládí. Příběhy byly vážnější, bitky nudnější. Když jsem se k němu po těch letech vrátil, nemůžu říct, že by mě třeba tenhle díl nebavil, ale nebyla v něm žádná výraznější zápletka nebo něco sympatičtějšího, než je Bud Spencer. Tím to také skončilo. Fajn, ale znova bych do toho nešel na rozdíl od jiných Spencerovek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No konečně zase díl, který mě alespoň trochu potěšil. Tahle série má mizernou úroveň, ale tentokrát si Steno nevedl zas až tak špatně. Dostal k dispozici slušný scénář (si zápletka byla lehce prokouknutá už zhruba od poloviny), nicméně jsem se konečně dočkal solidní zběsilé jízdy (automobilové), pořádné bitky, skoro půl tuctu mrtvol a nádherné (leč stárnoucí) Ursuly Andress – kdysi sex symbolem mnoha mužů a zdrojem nočních polucí. Nicméně Bud se tentokrát dosti překonával a dal zavzpomínat na staré dobré časy. Takže na mé straně převládá určitě spokojenost, tudíž konečně můžu zase dát alespoň průměrné hodnocení. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která už nedosahuje takové kvality, které Steno dělával dříve. Detektiv pojišťovny Lloyd Jack Clementi (Bud Spencer) vyšetřuje loupež šperků a s tím související vraždy. Ale Clementi je kabrňák, všechno zvládne, odhalí pravé viníky, všechny s pomocí policie zneškodní a zachrání život i šperky své nejmilejší herečce filmů Susy Kaminské (Ursula Andreas). Není to tak svižné, jako předchozí Stenova díla, ale neurazí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Další díl ze série Big Man, která už není nic jiného než sledování obrovitého Buda Spencera jak pátrá svým pomalým způsobem tentokrát po krádeži šperků a několika vraždách kolem slavné herečky. Tato série sice ještě zachycuje Spencera v docela slušné formě, bohužel je už docela hodně nudná a nezábavná. Přesto nějaká ta akční scéna tu k nalezení je. Slabší průměr. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Slavné herečce Susy Kaminski (Ursula Andress) byly ukradeny její šperky a pojišťovna pověřuje Jacka Clementiho (Bud Spencer) vyšetřováním tohoto případu... Další díl série Big Man se tématicky věnuje poměrně tradiční detektivní zápletce, jakou loupež šperků (které byly pojištěné na vysokou částku) bezesporu je. Samotný příběh se však dá hodnotit spíše jako průměrný, protože už v průběhu snímku je víceméně jasné, kdo loupež zinscenoval, takže napětí v závěru poněkud odpadá. Přesto je tento díl svým způsobem docela zajímavý a to především z hlediska obsazení. Kromě samotného Buda a Mylène Demongeot si zde totiž zahrála historicky první filmová bond-girl, švýcarská herečka Ursula Andress, která (i s přibývajícími léty) má stále svůj pověstný šarm a půvab a její účast je tak vcelku příjemným zpestřením této kriminální série. No a co se týče samotného Buda, tak ten si odbude své tradiční tři rvačky (z nichž za zmínku stojí snad jen ta poslední, kdy Bud čeli protivníkovi stejné váhové kategorie), sem tam hodí docela povedenou hlášku, dokonce si i zastřílí a projede se autem, které nebrzdí (takže toho vlastně zvládne docela dost). Snímek Uloupené šperky (nebo Past na hvězdu chcete-li) je i přes slabší zápletku celkem slušným televizním filmem, který mě nenudil a díky Budovi i slušně pobavil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama