Reklama

Reklama

Záchrana zvířecích sirotků

(seriál)
  • Česko Zázrační sirotci divoké přírody (více)
Velká Británie, 2014, 6x50 min

Hrají:

Olga Merediz (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

První měsíce života zvířecího mláděte jsou často rozhodující. Pokud v této době přijde mládě o matku, potřebuje pomoc. Seznámíme se s osiřelými mláďaty, která dostala druhou šanci. A také s obětavými lidmi.

V první části se seznámíme s osiřelými mláďaty, která dostala druhou šanci. A také s obětavými lidmi, kteří této činnosti zasvětili svůj život. V Austrálii potkáme Dannyho, koalí mládě, které vyžaduje péči dvacet čtyři hodin denně. A také malého klokánka Neila, který se urputně snaží postavit na nohy. V Kostarice budeme sledovat příběh Newbie, půvabného mláděte lenochoda tříprstého, a uvidíme, zda vyhraje svůj boj se zápalem plic.

Ve druhé části se staneme svědky neuvěřitelných příběhů zvířecích sirotků ze dvou zcela odlišných míst. V Austrálii budeme sledovat příběh Stacey, zachráněného mláděte vombata, které si na nový život zvyká jen s obtížemi. A v Kostarice se podíváme, jak pokračuje boj Newbie, mláděte lenochoda tříprstého, se zápalem plic. Všechny naděje na její uzdravení se nyní upínají k novým lékům, které dostala. A mravenečník Al se učí, jak si poradit se svým speciálním jídelníčkem.

Ve třetí části se v Austrálii seznámíme s klokánkem Harrym, který se na konci svého dospívání zoufale snaží o přijetí do tlupy divokých klokanů. V Kostarice budeme sledovat osiřelé lenochodí mládě jménem Pelota. V Austrálii, poblíž centra Melbourne, žije Bev Brownová, která svůj život zasvětila záchraně poněkud neobvyklého druhu, a sice kaloňů. Čekají nás příběhy jejich dlouhé cesty zpátky do divočiny. (Česká televize)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
powell Jiné
27.11.2016

Reklama

Reklama