Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Larson (Kevin James) je spisovatel píšící vymyšlený příběh mezinárodního zabijáka. Pro inspiraci si chodí ke svému starému příteli, který dříve pracoval s tajnými agenty. Jelikož běžná nakladatelství knihu odmítají, nechá se Sam přesvědčit Kylií Applebaumovou (Kelen Coleman), aby ji vydal přes internet. Knihu ovšem Kylie vydá jako skutečné vzpomínky mezinárodního vraha. To má sice za následek, že kniha má obrovskou stahovanost, ale Sam je díky tomu unesen do Venezuely, kde má jako špičkový vrah řešit patřičné úkoly. (Tamten)

(více)

Recenze (21)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kevin James je bohužel herec, který mi nepříjde vůbec vtipný a jeho komedie jsou většinou průměry a tohle není výjimka. Samotný nápad není vůbec špatný, ale humor téměř nefunguje, akce docela ušla, ale co z toho, když je to místy nuda. Nic moc. Netflix si ted vybral slabší chvilku. 40% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chujovina. Která má několik málo momentů, u nichž si vaše bránice zaskotačí. Obdivovatelům latinek si pak zaskotačí zápěstí nad Zuley. Svižná hoňka to tedy zvedá o hvězdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako variace na Muže z Acapulca, ale relativně brzy se film od tohoto konceptu oprostil, nicméně zůstává otázkou, jestli je to dobře. Jako největší mínus vidím Kevina Jamese, který do podobné role nepatří a není to jen díky jeho obtloustlé postavě. Příliš se nepovedly ani vtípky, které mi v mnoha případech přišly nedotažené a třeba dvojice agentů CIA, byť docela dobře obsazená, zůstala trestuhodně nevyužita. Neoslovily mě ani akční scény a tak jediné výraznější plus vidím v hercích ve vedlejších rolích a to je málo. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to ako slavny Muž z Acapulca, ale postupne si dej ide vlastnou cestou a paralely pedzi fikciou a realitou uplne ubudnu. Co je skoda, lebo boli najzabavnejsie. Hlavna zapletka je tuctova a co je najhorsie, tak nie je okorenena skutocne vydarenymi vtipmi. Vlastne humoru je tu dost malo. Parkrat si pomylia nešiku Jamesa s legendarnym zabijakom Duchom. On to najprv popiera a potom prizna, ze je Duch. A to sa opakuje neustale dookola. Pritom uz prvykrat to nie je vtipne. Film sa znova nakopne az v akcnom finale. Nastastie akcia stoji za to. Väcsinou ju tvoria bitky a sem tam nejake prestrelky. Cely cas je prehladna a v R-kovom ratingu. Tučko James pôsobi v bitkach uveritelne a na mna zapôsobil viac jak Damon v poslednych troch Bourneoch. Takze jednu hviezdicku davam za akciu a druhu za sympataka Jamesa. Raz sa film da v pohode prezit, ale uz by si James mohol konecne vybrat nejaky skutocne vtipny scenar. 5/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

nebolo to tak zle ako som cakal a v porovnani so sandlerovkamy z produkcie netflixu to vyhrava na plnej ciare... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Super námet, aj scenár, ale realizácia a prevedenie na dosť priemernej úrovni. Nič proti Kevinovi Jamesovi, v podstate ho mám celkom rád, ale sem sa mi jednoducho nehodil. Chcelo by to nejaké iné "drevo". Kevin mal byť zrejme hlavnou hviezdou filmu, no čo sa týka mňa, tak najväčšie sympatie u mňa vzbudila Zulay Henao :) Film sa mi ako taký celkom páčil a v podstate to malo dobrý nábeh aj na komediálny žáner, len to akosi zlyhávalo v koncovke a niektoré dialógy žiaľ vyznievali skôr trápne. Akčné filmy moc nemusím, ale všetky tie súboje, bitky a prestrelky ma v tomto prípade bavili a neboli na obtiaž ako vo väčšine filmov tohto žánru. Také lepšie 3 hviezdičky. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

to co se zkraje tvářilo jako novodobá variace na Belmonda a vypadalo to,že půjde o standardně vtipnou Jamesovinu,se nakonec zvrhlo ve nepřehlednou změť špatných vtipů a celé to vlastně bylo neskutečně otravné a ani nevím kde sem vzal sílu na to to dokoukat...10% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi koncept tohoto filmu, ale jinak nic navíc. Vtipy nic moc a je to celkově takové tuctové, ale na druhou stranu zase funguje tu akce a příběh taky, ale jako celek to nefunguje. Je to nejspíše Kevinem Jamesem, který tak úplně nedokáže utáhnout celý film. ( 16.10.17/Netflix ) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tohle se mu vubec nepovedlo..nudna chcanka..zadnej dobrej dzojk nebyl..nema smysl se na to divat.. ztrata casu..hvezdu za kevina mam ho rad a tu zenskou kterou nikdo nezna.. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Na partu kolem Adama Sandlera, do které Kevin James neodmyslitelně patří, je to poměrně netradiční film, jelikož není založený na přisprostlých vtipech a nesnaží se každým záběrem útočit na divákovu bránici. Naopak se jedná o celkem slušnou akční komedii, ve které si nemotorný a rozměrný spisovatel proti své vůli vyzkouší povolání elitního zabijáka. Upřímně, film není ani příliš vtipný a celé to stojí na tom, že se daný hrdina snaží všem vysvětlit, že je outsider, ale nikdo mu to nevěří, ale má to velmi slušné tempo a hlavně skvělé herecké obsazení. Moje hodnocení 55%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Příjemně odsýpající komedie, která by se svým zajímavým námětem mohla pracovat šikovněji a rozpracovat ho více do hloubky, aby vzniklo více kreativnějších situací, ale i v současné, zjednodušené podobě jsou The True Memoirs of an International Assassin pohodovou zábavou, která v pár momentech upřímně rozesměje a ve zbytku nikterak neurazí, takže pokud vyloženě netrpíte při sledování Kevina Jamese, shlédnutím tohoto snímku neprohloupíte. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je docela slabý. Postavit děj na tom, že si všichni Jamese pletou se slavným nájemným vrahem, moc nevyšel. Navíc to není ani moc vtipné. Naštěstí Wadlow akci umí parádně, takže i tomu Jamesovi jsem ty zabijácké instinkty věřil. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to má vyšší produkční hodnoty než filmy, ve kterých Kevin James hraje obvykle. Začátek je dokonce velmi zábavný, ostatně jako všechny akční sekvence, jež jsou tak absurdní, až jsou vtipné. Bohužel se to ale příliš často uchyluje k humoru založeném na postavách, co se chovají jak žáci mateřské školy. A to pro mě není. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Bol som prekavepný, čo sa z Kevina Jamesa podarilo vydolovať. Zaujímavý scenár, slušne natočené. A to pritom bola produkcia Netflixu, ktorý, predpokladám nemá zase astronomické rozpočty na filmy. Film ani nebol v kinodistribúcii a myslím, že je to škoda, lebo predčí veľkú väčšinu komédii za posledné dva roky. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Netflix si možno vybral komédiu s minimum vtipov ale zato oceňujem akciu ktorá je celkom krvavá a naozaj slušná. Takže 4* a tá štvrtá hlavne za slečnu Z DEA a El Tora ktorý naozaj pôsobil ako záporák. Ten rus a ten generál to boli riadny dementi. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. Scenár mal hlavu, patu i nápad, bolo to dosť akčné a hlavne to bolo vtipné (nenásilným sposobom). V porovnaní s akčnými komédiami za posledných 5-6 rokov, tak normálme ma láka pridať i 5tu hviezdu. Príde mi divné, že ostatní to hodnotia ako podpriemer... tož, nikdy nedávam na hodnotenie konzumentov uchvátených svetom superhrdinov a instagramov :-) Príde mi, že keby tento film vyšiel pred 10 rokmi a miesto Kevina Jamesa by hral Eddie Murphy, tak ide určite do červených čísel... ()

Reklama

Reklama