Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden moderátor, dva týmy, čtyři soutěžící a dvanáct otázek. Nová (ne)vědomostní soutěž konečně v Čechách. Moderuje Michal Novotný. (TV Barrandov)

Recenze (27)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pred nejakým časom televízia Markíza vyprodukovala ďalšiu nepozerateľnú, nehorázne trapnú a totálne nudnú reláciu - "Dobre vedieť". Dali dokopy vskutku mimoriadne nesympatickú trojicu dementov. Retardovaný Kemka, pribrzdený Jakab a akýsi slizký niktoš Sokol. Myslel som, že niet väčších úbožiakov. Až do chvíle keď som si pozrel českú verziu tejto shit show, ktorú vysiela TV Barrandov pod názvom "Kdo to ví?". Trio krpatý Suchánek, spotený Genzer a zakomplexovaný Novotný je ešte príšernejšie ako tí naši traja slovenskí kripli (Kemka, Jakab, Sokol). Odpad! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kým tam bol Genzer so Suchánkom, dalo sa ešte tak tak, ale potom nastala odpadová zmena. Nechápal som, v čom sa mám smiať. Ten vedátor je úplný trapák a čo je najhoršie, otázky aj témy sú okopírované zo slovenskej verzie Dobre vedieť, a to je už čo povedať. U nás vystupovali ako hlavní hostia Kemka s Jakabom, ktorý bol potom vymenený za Kobielskeho, ale všetci pôsobili vtipnejšie a profesionálnejšie než tento žvást. Pritom formát je postavený tak, že človek sa niečo naučí aj sa dozvie niečo zaujímavého. Tu chýbala originalita vo všetkom. Aspoň tie otázky moli vymeniť no. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Tady někdo viděl Zázraky přírody a řekl si, že taky si ukrojí z koláče a přiskáčou doláče. Bude to poučné, bude to zábavné, bude tam spousty úžasných bavičů, bude tam všechno co divákovi chutná ... ale i Pejsek s kočičkou upekli lepší dort. Pro opravdu velmi nenáročné diváky televizní zábavy. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Genzer se Suchánkem konečně doputovali až do stáje TV Barrandov. Odtud už doufejme není cesty zpět ani dál, ledaže by vznikla nová TV P.R.D.E.L. Takže snad už konečně zmizí z TV a tím i z upoutávek, kterými otravují třeba i docela slušné občas vysílané filmy, na které se - na rozdíl od jejich pořadů - chcete třeba i dívat. Jinak, kdybych byla "herec" a ocitla se někde s Alicí Bendovou, už bych ji ani nepřefiknull, jenom by mi došlo, že jsem se dostal fakt na herecké dno. Alice, už si prosím ten šroub na temeni neutahujte. Mozku to nepomohlo nikdy, kráse už to nepomůže a už tak napjatá kůže by Vámi příště mohla prasknout. Už teď vypadáte jako Edgar v Muži v černém, když si stáhne kůži na hlavě dpzadu ("Je to lepšííí?") ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vysílány 2 série, v první sérii moderátor Michal Novotný, týmy vedli Suchánek s Genzerem. Ve druhé sérii moderoval Martin Zounar, týmy vedli Dana Morávková a Aleš Cibulka. Jde o naprosto totálně okopírovaný zábavně-poučný pořad Dobre vidieť (https://www.csfd.cz/film/436106-dobre-vediet/recenze/) nejen nápadem, ale taky grafikou, hudbou a celkovým vyzněním. I přesto je česká verze zcela sterilní, nemá to náboj ani energii a dokonce i ta znělka je horší. Smutné. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě pořad bavil, když pak každou sezónu obměnili obsazení čím dál tím horšími celebritami, přestal jsem rázem sledovat. Původní myšlenka ale byla dobrá na to, že ji splácal Barrandov. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl upoutávku na tento soutěžní pořad, řekl jsem si, že to musím vidět. Nejen, že jsem se u toho občas i lehce zasmál, navíc se člověk dozví i zajímavé věci. Jediné, co mi trochu vadí je fakt, že Slováci tento pořad (Dobre vedieť) dávali mnohem dřív než naši. ()

Heero odpad!

všechny recenze uživatele

Další jeden z těch úplně zbytečných soutěžních seriálů, stejně jako celá televize Barrandov a její program. Suchánek a Genzer mají o maličko navíc, ale ne o moc, v době Tele Tele to mělo větší úroveň. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak pokud se chcete dozvědět nějaké nové zajímavosti a díváte se na slovenskou obdobu soutěže s názvem "Dobre vedieť!", tak je to naprostá zbytečnost. Navíc by mě zajímalo, jestli samotní soutěžící neměli možnost slovenskou verzi sledovat. Ta už se nějaký ten rok vysílá a samozřejmě ty otázky už byly vysloveny a zodpovězeny v ní. :-) A to ani neberu v potaz to, že to má nějaký původní zahraniční obraz a i tam to vše zaznělo. :-) Mno pokud porovnám aspoň tu SK A CZ verzi, tak SK verze vítězí. Jak moderátorsky, tak i provedením ... zatím to vypadá, že česká verze nehodlá provádět ani potvrzující pokusy ve studiu ... byť bych jim to ani nedoporučoval. Karol, co provádí pokusy u Slováků, je zábavný ... ten český představitel je děsný. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Protože já, protože já, protože já miluju. A miluju a miluju, a miluju a miluju a miluju a maluju a miluju a maluju"....."a recykluju a recykluju a recykluju". Recyklace tématu, recyklace Suchoše s Geňou a nakonec vlastně recyklace i toho Novotného. Pánové Suchánek s Genzer jedou na horské dráze(jednou nahoře, dvakrát dole), vykukují zpoza úkrytu, která televize jim pro další sezónu otevře svoji náruč a chovají se jako vysloužilí seladón v baru ve čtyři ráno (tj. berou vše). Další přestupní stanicí jejich jízdy televizní estrádou a zároveň dočasnými chlebodárci se rozhodla být TV Barrandov, které se G&S odvděčují tak nějak po svém. Genzer se sice snaží, ale to nejlepší ze sebe už vydal v konkurenční Partičce a Suchánek? Ten jenom neskrytě grimasami hodnotí, který z hostů je mu jak sympatický a jeho rádoby vtipné výkřiky snad ani nemá cenu komentovat. Cítím k těm dvou docela sympatie, Mr.GS jsem měl rád, Partičky jsem byl fanoušek, ale tohle je hodně okaté "zbal prachy a vypadni" a velmi krátkou životností. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Jedná se o mezinárodní formát, tenhle pořad rozhodně nemá jen českou a slovenskou mutaci, ale např. i německou (Wer weiss denn sowas?), viz odkazy dole. Nebudu dávat vyloženě špatné hodnocení jen kvůli Novotnému a Suchánkovi s Genzerem, poněvadž z pořadu se lze dozvědět řadu zajímavých informací, které jinde jen tak nezjistíte. Navíc jsem se i občas zasmál, takže tři hvězdičky pořadu klidně dám. https://www.youtube.com/watch?v=H6a1VnU5640 https://www.csfd.cz/film/431836-wer-weiss-denn-sowas/galerie/ ()

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je vůbec možné vyrobit a sledovat tuto soutěž, kde si dospělí lidé počínají jako rozjaření dětinští dementi. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku měl u mě tento pořad potenciál na lepší než jen lehce podprůměrné hodnocení, ale postupem času, kdy se projevil Michal Suchánek, to na víc než na hořší průměr nemá. Richard ho válcuje v inteligenci či odhadech, tak se Suchoš upnul k prachsprostému urážení soupeře, a když už něco ví a nebo to dělá, že ví (což teda naštěstí není příliš často), uchýlí se zas k zesměšňování druhé strany. Zkrátka Michal Suchánek je zde jednoznačná slabina a dokud tu bude on, nemá tento pořad kvalitu vzdělávací nebo zábavné soutěže, ale z jeho strany to stojí jen a pouze na urážkách a buranském chování... ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek s Genzerem uzavírají svou kariéru. Začalo to štěky ve filmech a seriálech. Následoval novacký Katapult, Tele Tele a Mr.GS - zlatá éra. Poté přestup na Primu a úspěšná Partička. Pak už následoval úpadek v podobě primackých pohodových serošů. A postupný pád jest dokonán nyní. Barrandov je konečná stanice ze které není cesty zpět. Tam vládne pevnou...rukou...parta kolem zženštilého Cibulky. ()

Reklama

Reklama