Reklama

Reklama

Voyage of Time: The IMAX Experience

Trailer 1

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Ondrus

Ondrus (hodnocení, recenze)

Hlavně, ať je tento dokument promítán po světě a v ČR. Která verze, to už mi bude jedno. :-)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Osobně doufám, že verze bez doprovodného komentáře bude později dostupná i na blu-ray discích. :)

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

"The director's documentary short "Voyage of Time: The IMAX Experience" (a condensed version of the feature that bowed at the Venice Film Festival in September) will be released in an "Ultra Widescreen" format on 21 screens nationwide beginning Dec. 9. It will be presented in a drastic 3.6:1 aspect ratio, far out-stretching the 2.76:1 width of "Hateful Eight" and films like "Ben-Hur" in the past (or certainly the 2.55:1 CinemaScope ratio revived this year in "La La Land").

Additionally, Malick had not originally intended to use voice over, preferring only music and sound effects to accompany the stunning visuals on display. But that didn't quite work for IMAX on the initial release, as the company sought to reach a broad audience. This new release will strip away Brad Pitt's narration and leave viewers with the visual and aural experience the director had hoped for."

>> http://variety.com/2016/film/in-contention/terrence-malick-ultra-wide-voyage-of-time-re-release-1201933834/

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

No, je pravda, že po tom počátečním limitovaném uvedení se po tom úplně slehla zem. Pokud si dobře vzpomínám, bylo v plánu (za předpokladu, že film bude mít úspěch) i širší uvedení, ale kdy a v jakém rozsahu, to nemám nejmenší tušení. Ona celá ta distribuční strategie pro Voyage of Time (jak pro tuhle, tak celovečerní verzi) je, přiznejme si, dosti zvláštní...

Ondrus

Ondrus (hodnocení, recenze)

Snímek si odbyl premiéru v USA, ale více informací není. Koukal jsem, že film za premiérový víkend vydělal 55 tisíc dolarů a dále nejsou žádné údaje o návštěvnosti. Nevíte, jak si ten film vede a zda bude v USA vysílán ve více než jen 13ti IMAX kinech, než je uvedeno na boxofficemojo?

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Filomena.I.

To ti kamarád sdělil dobře. Každopádně, pokud ti jde o nějaký komentář, zhruba za čtrnáct dní vyjde nové číslo Filmu a doby a tam o tom budu mít kratší povídání. ;)

na příspěvěk reagoval Filomena.I.

Filomena.I.

Filomena.I. (hodnocení, recenze)

Má to býti dokumentární filosofická esej o vzniku, existenci a zániku vesmíru - jak mi sdělil kamarád.

na příspěvěk reagoval Lavran

Lavran

Lavran (hodnocení, recenze)

Dobrovodný "vzdělávací průvodce" se spoustou nových obrázků a užitečných informací ke stažení tu.

na příspěvěk reagoval Filomena.I.

Reklama

Reklama