Reklama

Reklama

Pomsta

Trailer 1

Obsahy(1)

John Gold se po znepokojivém telefonátu od svého bývalého instruktora vrací do městečka, kde kdysi žil, aby se setkal s jeho synem a svým přítelem Danem Masonem. Dozví se však, že Dana i oba jeho rodiče byli zavražděni. Jelikož je místní policie neschopná, pátrá Gold na vlastní pěst a snaží se zjistit, kdo a proč Masonovy zabil. (Vapet Production)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ok riskuji, že budu opět nepochopen, ale co přesně vás na tom sralo kverulanti? Já už podle traileru očekával nekompromisní a na nic si nehrající béčko o pomstě a přesně to jsem dostal. Wade Barrett sice moc hereckého talentu nepobral, ale v poloze : kdyby můj pohled zabíjel, tak jste všichni mrtví je dokonalý. Gary a jeho skvadra úchylných záporáků je pak naprosto super. Jasně mělo to rozpočet nula nula hovno, ale aspoň tady cítím tu tvůrčí radost a ne jen nudnou rutinu. Jenom ten finální souboj a jeho vyústění mě trochu zklamal.65% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Gold (Wade Barrett) přijíždí do městečka Devotion, aby nalezl lidi zodpovědné za smrt kamaráda seržanta Dana Masona a jeho rodičů... Ve filmu Eliminators (2016) dával Wade Barrett Scottu Adkinsovi pořádně do těla a byl mu zdatným soupeřem, ale v tomhle kousku se moc nepředvedl. Jednoduchý příbeh mohly zachránit akční scény a to se úplně nepovedlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Žádný akční nářez se nekonal, ale jinak je to vcelku snesitelná průměrná podívaná. Najde se zde několik vtipných situací či hlášek a pár vcelku koukatelných akčních pasáží (bitek). Hlavní hrdina se s tím moc nepáře a využívá nejen zdrogovanou servírku, ale i blbosti svých protivníků. Ti si sice hrají na tvrďáky, ale „jen“ John se s nimi nesere a tak teče krev, křupají kosti a vazy – no prostě se u toho divák ani moc nenudí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uz podla nazvu je jasne, ze sa tu bude niekto mstit. Tentokrat sa msti hlavny hrdina (Stu Bennett) za smrt svojho kamarata. Ale najprv musi zistit kto je vrahom a preco ho zabil. Takze cely film chodi z miesta na miesto, aby si trochu pokecal v totalne trapnych rozhovoroch a sem tam niekoho zmlatil v mizerne nasnimanych bitkach. Zase tu mame lahôdky ako roztrasena kamera alebo vyhadzovanie snimkov, aby sa ranam dodalo aspon trocha tvrdosti. Nie su uplne neprehladne, ale prijemne sa na tie roztrasene zabery velkych detailov nepozera. Gary Daniels ako hlavny zaporak tu ma celkom vela priestoru a jeho bitka s Bennettom ako jedina ponukne aspon sem tam nejaky slusny chvat. Daniels na to stale ma a aj napriek tym debilnym fuzom vyzera stale dobre. Skoda, ze nema lepsie ponuky. Toto vyzera jak amatersky youtube film bez nejakeho rozpoctu pri ktorom sa sice vsetci strasne snazili, ale nikto tu nemal ziadny talent. 1/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

hodně dobré oddychové "béčko" ... hlavně Wade Barrett je kvalitní tahoun ... má charisma a dovednosti ... mnohokrát lepší a zábavnější než "novodobý" Steven Fekál, Žán Kloub Vandal, Delfín Lunden, a jim podobní staří mamrdi ... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový akční snímek svou koncepcí připomíná zlaté akční časy let osmdesátých. Stačí si místo Stu Bennetta představit třeba Arnolda Schwarzeneggra. Námět snímku zase připomíná film se Sylvestrem Stallonem ´Sejměte Cartera´ (2000). Sly jen ve své roli mstil bratra, Stu svého přítele. V obou případech však nikde a na ničem nezůstává nit suchá. V záporné roli se objevuje matador akčních videofilmů devadesátých let Gary Daniels, který kupodivu docela vynikl.  Ano, jedná se o počin nízkorozpočtový, takže nelze od toho očekávat hodnotný scénář a věhlasnou výpravu. Je to však nabité akčními scénami a o to jde především. Děj, který se drží své lajny, je tedy jednoduchý a neotravuje vedlejšími blbostmi. Mužský testosteron doslova stříká z každé scény, takže akční fanoušek si opět přijde na své. Vadou na kráse je však konec. K očekávanému závěrečnému souboji mezi Stuem a Garym samozřejmě dojde, ale způsob ukončení lze bez výhrad považovat za dětinský. Snímek žádnou filmovou peckou není a nebyl by ani v osmdesátkách či devadesátkách, ale jen tak pro jednoduchou akční zábavu s opravdovými drsnými chlapy plně postačí. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Slušný priemer na jedno pozretie, nič prekvapivé. 12.2 2023 po druhom pozretí pridávam *, pretože to je vác než fajn. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Úžasný film se skvělým příběhem a netradičním dějem, plný krásných a inteligentních lidí, kteří prodávali vynikající herecké výkony. Profesionálně a zajímavě zrežírováno, obohaceno kvalitním scénářem a podkresleno jedinečnou hudbou. (1%) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Pravá akčná smotánka so všetkým čo primitívny akčný trhák ponúka. Nejaký John Gold , v podaní Bryan Larkina, dopichaný a dobitý magor, rozstrieľa špeciálnu rotu veteránov z minulosti nasadených v Afganistane, kde tí vojaci reagovali na celé to dianie, ako cínoví vojaci. Pre priaznivcov playstation pôsobivá inšpirácia. ()

Reklama

Reklama