Reklama

Reklama

Oasis: Supersonic

(festivalový název)
Trailer 3

Obsahy(1)

Supersonic byl první singl manchesterské britpopové skupiny Oasis, která během 90. let patřila mezi nejúspěšnější kapely na světě. Pár kluků v čele s bratry Gallaghery vyprodávalo statisícové stadiony, jejich písně vládly hitparádám a mnoha fanouškům změnily život. Dokument Mata Whitecrosse představuje skrze desítky unikátních rozhovorů i videozáznamů fenomén Oasis v období jejich největší slávy. (Febiofest)

(více)

Diskuze

patmull

patmull (hodnocení, recenze)

České titulky, je to moje verze, jiná než na titulky.com, které nebyly ideální. Bohužel na ten server něco dostat, to je jako stránky Pentagonu, pokud tam někdo nepřidává pravidelně. Sedí na BluRay verze: České titulky: https://ulozto.cz/!tY5o1Z3gHp1m/oasis-supersonic-2016-bluray-cz-titulky-ver-3-srt https://m.facebook.com/HlaskyRockovychHvezd/photos/a.1627699280826348.1073741828.1627693604160249/1827238947539046/?type=3&source=48

mad_ness

mad_ness (hodnocení, recenze)

ja by som ešte ocenila preklad Liamových sfetovaných monológov ... do ľudskej reči... džíííz

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

tak co, videli ste? naprosta pecka, ale doporucuju ENG titulky, bez nich jim vobcas fakt neni rozumet :-D

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

hulinsky

Dva ze tří mnou nejočekávanějších filmů tohohle roku (ten třetí je dokument o The Beatles od Howarda) a ani kino ani žádnej rip... fuckity fuck fuck fuck :-)

na příspěvěk reagoval hulinsky

hulinsky

hulinsky (hodnocení, recenze)

Presne tak! hrozna skoda, ze (stejne jako napriklad David Brent - Life on the road) to jde takrka vyhradne do kin v UK, takze i nejake brzy unikle ripy asi nehrozi :/ :

na příspěvěk reagoval mad_ness, Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

SheenaStaley to vychválila až do vesmíru a ty posraný český kina to fakt do svýho programu nezařadí?

Já už to chci viděééét!!! :-)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

super rozhovor s Liamem, ze si az rikam, jestli to byl fakt on :-) ale podle nekterejch odpovedi jako "At some point along the way with Oasis someone got the rulebook out and decided what the band was and what we could and couldn't do. In this film, there was no rules. It was fuckin' full steam ahead. The fun sponge brigade hadn't come in yet." si clovek aspon pripomene, proc ma Liama radsi daleko vic nez Noela... 

 

http://lwlies.com/interviews/liam-gallagher-supersonic-oasis/

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Přehlídka UK/UH: unikátní filmy a off-program

Přehlídka UK/UH: unikátní filmy a off-program

16.11.2017

Třetí ročník UK/UH: Dnů britského filmu a kultury v Uherském Hradišti se po sekci věnované britskému post-koloniálnímu filmu letos zaměří na The Troubles (česky Nepokoje), jak se označuje severoirský… (více)

Reklama

Reklama