Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z bývalého bostonského policisty, Pally LeMarra, se po odchodu ze služby stává zločinec. Do světa spjatého s mafií a nezákonnými intrikami ho uvede jeho bratr Ray, který má slibný plán, jak přijít k penězům. Spolu s Pallym koupí závodního koně a očekávají bohaté zisky. Všechno ale nevychází tak, jak si představovali. Nadějný plnokrevník totiž padl do oka mafiánskému bossovi... Bratři si však rozhodně nechtějí nechat vzít svůj sen. I když ví, že teď už jim nejde jen o sázky. Jde jim o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný film, který vcelku zdařile kombinuje prvky komedie a thrilleru. Potěší i dobrá volba herců. Mezi Sutherlandem a LaPagliou to výtečně funguje. 70 % PS: Při čtení obalu tohodle dvd se člověk fakt pobaví. Děj na zadní straně totiž vůbec nepatří k tomuhle filmu, ale k hororové komedii Dead heat (1988) ve které Treat Williams a Joe Piscopo hrají dvojku drsných poldů. Zajímavé je, že na vhsce od Hollywoodu byl ten děj dobře. Holt když dva dělají totéž... ()

xander 

všechny recenze uživatele

Daľší priemerný snímok. Zo začiatku síce pôsobí dosť nudným dojmom, ale potom preradí na trošku vyššiu rýchlosť. Nieje to ale žiadny cool akčný film a aj akčných scén je dosť málo. Sutherland a La Paglia odvádzajú na akčný film celkom slušnú prácu a zaujímavý je aj Daniel Benzali Ak považujete tri hviezdičky za dobrý výsledok, kľudne si tento film pozrite. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kiefer Sutherland v jakési obrácené variaci na roli agenta ze seriálu 24, kdy se kvůli koni zaplete i s mafií. Kiefer navíc v tomto filmu působí štíhle, nějak nám chlapec pohubl, když se každých 24 hodin honí za jiným zločincem... Ale vážně - film je docela příjemnou trochu retro, trochu mafiánskou historkou, mírně komedií (avšak skutečně jen decentně). Kiefer zde představuje policajta, který má problémy se srdcem. To, že hulí jak tovární fabrika a chlastá tvrdý (alkohol), mu nijak nepomáhá. Není divu, že při jedné akci nechytí zloděje a je předčasně penzionován. Z myšlenek na sebevraždu ho vytrhne jeho ne zrovna čistě podnikající brácha. Stačí koupit koně, který neběhá rychle kvůli drobné vadě, již lze operativně odstranit. A vyhrávat dostihy. To by ale nesměli přizvat jako žokeje lůzra Tonyho, který místnímu mafiánovi dluží těžké peníze... Poctivě vyprávěný příběh s příjemnou podzimní atmosférou se rozvíjí na jednu stranu očekávaně (i ten jeden drobný, řekněme zvrat, se dal očekávat), i zakončení je vcelku klišovité, ale docela dobře se na film kouká. Kiefer si svou roli policajta, který postupně propadá nečestným praktikám, i když ne v nějaké velké míře, užívá, dostihy jsou natočeny velice zručně, a i hlavní ženská představitelka vypadá moc hezky... Celkově však výš hodnotím snímek Špion(i), jenž rovněž nabízí provařené téma se zajímavou atmosférou, u Smrtícího žáru mi však něco málo navíc chybělo - prostřední část poněkud nudí, některé zvraty jsou mírně nelogické, akce tu moc není, ale celkově jde skutečně o příjemné pokoukání. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pozor, označenie akčný je u tohto titulu mierne zavádzajúce. Dead Heat je tuctová nenáročná dráma o ex-policajtovi, akých je neúrekom. Jediný rozdiel spočíva v áčkovom obsadení druhej cenovej kategórie a ako-tak funkčných vtipoch. Jednohubka, ktorá na prvý pokus pobaví, ale podpriemerný scenár neponúkne nič nad rámec žánrovej zábavy a teda znovupozerateľnosťou netrpí. 55% ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama