Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problém hledání ideální partnerky vyřešil nesmělý autor technických příruček Kenneth jednou provždy. Vždyť internet nabízí neskonalé množství plně funkčních silikonových krasavic v životní velikosti, stačí jen zadat počítači parametry. Jak ale po všech stránkách dokonalá náhražka ženy Nikki zareaguje, až se Kenneth zamiluje do konkurentky z masa a kostí, kolegyně Lisy? Těště se na velmi bizarní milostný trojúhelník, jehož hrany obrušují žánry thrilleru, hororu a komedie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S takovou pannou nemusíš ani chodit na Anglickýho pacienta." Tak to je velká výhoda, takže kdybych si nebyl jistý svými schopnostmi při balení kolegyňky, tak bych si možná taky zakoupil předraženou silikonovou krásku a užíval bych si jako Kenneth. Samozřejmě kecám. Mám doma už tři takové a vůbec na sebe nežárlí. Jsem zkrátka šťastlivec, protože Kennethův silikon má pocit odstrčenosti. Zní to divně? Vždyť to taky je divný snímek, ale hoďte umělou inteligencí vy, kteří se nadřazeně cítíte býti normálními. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pribeh chlapka, co si doma umelohmotnou pannu predelava do vzhledu kolegyne z prace a naopak, zni sice dostatecne ulitle, ale neuveritelne nudne zpracovani a nevyrazni herci ho uplne ubiji. Film je udesne pomalej a neceka v nem prakticky zadne prekvapeni. Lehce se zacne rozjizdet az po nasilne smrti Udo Kiera, ale ani tehdy to skoro nestoji za rec. Nevim, mozna je vtom nejake umeni ci tak, ale ja videl jen nudnou sracku. ()

Reklama

Argondia 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodivnějších filmů, co jsem kdy viděla. Zvláštně nepříjemná, ponurá hudba a znepokojivý střih posilují psychopatický ráz filmu. Naopak radostný císařský valčík parádně podtrhuje bizarnost taneční scény s umělou pannou. Už se mi při něm nevybaví pouze film "Noční motýl", ale i tahle ujetost. Kromě Desmonda v roli šílence se herci moc nepředvedli. Hlavního představitele jsem poprvé zaregistrovala jako Quinna v seriálu Dexter a pár scén z filmu ( kontejner a injekce ) mi jej znovu připomnělo. Konec je na facku, stejně jako policajt ze sousedství. Působí to na mě jako kdyby už scénárista nevěděl kudykam, bez rozmyslu tam prsknul trapně absurdní konec, aby to už konečně mohl smést ze stolu. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Výborný námět, navíc v kombinaci humor a napětí, potápí průměrné zpracování. Hlavní hrdina snímku Kenneth je příkladný pracant. V práci je vždy v předstihu a je nejlepším autorem technických příruček ve firmě, ve které pracuje. Legrácka jeho kolegů jej však přivede k dokonalé náhražce ženy Nikki, která se pro Kennetha stane středobodem vesmíru a silikonovou kopií jeho nové kolegyně. Projekce ideálu krásy do umělé hmoty začíná hrdinovi přerůstat přes hlavu, a když se na scéně objevuje originál z masa a kostí, má Kenneth co dělat, aby vzniklou situaci ustál. Snímek je plný bizarních situací, ojediněle fungujících napínavých scén a místy vtipných momentů. Dílko ovšem i přes kratší stopáž působí trošku unyle. Může za to zejména velmi pomalý rozjezd. Poslední třetina příběhu už šlape o poznání lépe a divák se dočká i nějakého toho hororového momentu, doplněného o decentní množství krve. Celkový dojem je podprůměrný psychologický horor s vydařenými vtipnými momenty vyplívajícími z velmi bizarních situací, který dosáhne s bídou na tři hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Desmond Harrington hraje ůchyla co miluje svojí kolegyni ale místo toho aby jí zkusil sbalit prcá umělou ženskou. Co k tomuhle napsat? Snad jen to že to není ani komedie ani horor ani fantasy. Je to spíše kravina u který jsem si často říkal WTF? Je tu plno sračkových scén a sem tam vykoukne zajímavá scéna. Nevím proč ale Harringtom mi tady naprosto nesedl. Bohužel promarněná šance. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama