Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dojemná kanadská tragikomedie, která pojednává o hledání skutečného štěstí, je vyprávěna z pohledu třicátníka znechuceného prázdnotou svého konzumního života a ztrátou intimity v manželství. Třicátník Patrick má zdánlivě všechno – vlastní podnik i nádherný dům s milující manželkou a dvěma dětmi, obrovské auto v garáži, bazén se slanou vodou na zahradě, přátele, s nimiž může sdílet cokoli, a kreditní kartu, kterou neváhá použít. To všechno je ale pouhý klam. V jeho obchodě se sportovními potřebami nikdo nenakupuje, jeho děti nesnášejí fotbalové tréninky, na které je přesto nutí chodit, žena na něj kašle, jeho přátelé mluví jen o penězích a jemu přitom hrozí bankrot. V této zoufalé situaci mu jedinou útěchu skýtá porno na internetu a erotické fantazie o manželčině nejlepší kamarádce – ale ani to mu pořádně nejde. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

holga 

všechny recenze uživatele

Anotace slibující snímek o krizi středního věku a hledání skutečného štěstí zní lákavě. Ovšem nic takového ve filmu není. Postavy jsou ploché, nelze na nich nalézt nic moc sympatického ani osobitého. Hlavní nanicovatý hrdina má nudnou manželku a kupící se dluhy. Uvědomuje si jakousi svou osobní nespokojenost, ale nezdá se, že by o ní nějak víc přemýšlel a už vůbec se nesnaží ji řešit. Konec filmu je stejný jako celý film- nic neříkající, aniž by byl brán ohled na důsledky činů hlavního hrdiny. A to jak materiální- Jaktože a zčeho může rodina dále žít v domě s ohledem na obrovské dluhy? Tak nemateriální- Jaký závěr si hlavní hrdina po tom všem odnesl? Poznamenalo ho to vůbec nějak? Snímek je bohužel ztráta času. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No tak ty vole! On měl všecko, co si mohl jenom vysnít s penězi v čele a stejně mu to bylo málo. Pod náporem manželky, která chtěla nová prsa a dětí, které chtějí každý den dárek, najednou zjistil, že jeho život postrádá jakýkoliv smysl. Jedna z nejbohatších zemí světa - Kanada - ví, jak zaujmout diváka průměrné evropské země. Ještě, že nehrozí, abych byl přesycen tím, že mám všechno a pod náporem nekonečných bankovek se začal hroutit, že můj život postrádá smysl. Na drama nicméně hodně slušné. Věřím, že takových lidí je všude kolem nás dost a dost. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Komedie to teda není. Smutný popis toho, jak se úspěšný člověk může dostat do sraček ne úplně vlastní vinou. Komediální prvky tam jsou, nepůsobí rušivě, ale výsledný dojem z filmu je dost smutný. Pochopí hlavně ti starší. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama