Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takové manželství, to není žádná maličkost. Žít v páru se musí umět, člověk je nucen ovládat umění kompromisu, musí být tolerantní a ohleduplný. Ale co když je jeden z páru duší pořád malé dítě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoduchá storka o mladíkovi, který se ožení, ale nějak si tím pořád není jistý. Příběh ozvláštňují jeho představy, když třeba vidí sousedy sekající trávník u předměstských domků jako taneční reklamu na maloměstskou idylu připomínající Stepfordské paničky. Děj je nevýrazný, sem tam se objeví jeho někdejší přítel, kterému všichni říkají, jak moc jim chyběl, aby ho pak zase několik let nepostrádali, když odjede. Ke konci se to zvrtne do malého dramatu, které hrdinu náležitě poučí o důležitosti rodinných hodnot. ____ Mnohem lepší by film byl, kdyby mezi mladým manželským párem bylo nějaké pouto. To ale zcela chybí. Mladík vlastně pořád vidí svou manželku jako cizorodý element a chová se, jakoby ani nevěděl, jak se ocitla v jeho životě, kde mu překáží. Vzhledem k tomu, že je film podáván z jeho pohledu, tak ani vztah manželky k němu tam téměř není. Prostě ten pár k sobě nepatří, nemají spolu nic společného, necítím z nich žádné emoce. Dojem ze snímku je proto hodně slabý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem očekávala něco více vtipného a živějšího, něco ve stylu filmu Hořkost. Hlavní herci jsou vážně skvělý, hlavně Kevin Bacon mě dost mile překvapil, ale dějová linka tam trochu vázne, neupoutalo mě to na celou dobu filmu, musela jsem u toho něco dělat, abych se zabavila, což je u mě špatně. Během scény, kdy Elizabeth McGovern rodí jsem se ale neustále dívala a plakala společně s Kevinem, to byli ty nejlepší scény z celého filmu. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi milá a zábavná komedie s mým oblíbeným Kevinem Baconem, který je jakožto nezkušený mladík dost sympatickej. Tolik už tomu není u jeho kolegyně slečny McGovern, která na mě působila jak studenej čumák a být Kevinem, šel bych radši do tý druhý buchty. Každopádně postupem času to začíná být až moc zdlouhavé a posledních zhruba dvacet minut, kdy se snažili o dítě už mě vyloženě nebralo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V prvom rade drvivá väčšina toho bohovského castingu je v scénke počas záverečných titulkov. A bohužiaľ platí to aj pre Dana Aykroyda, Johna Candyho a Billa Murraya, ktorí sú jediní vtipní v tomto filme. Inak je to viac dráma šmrcnutá pár absurdnými scénkami a nedal by som ruku do ohňa za to, že tvorcom Scrubs neslúžil tento film ako inšpirácia. Predpokladám, že She's Having a Baby plne docením, keď si budem zakladať vlastnú rodinu. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jake(Kevin Bacon) stále sní o své spisovatelské kariéře. Avšak, když po dokončení školy pojme svoji lásku Kristy (Elizabeth McGovern) za manželku pohřbí tak zároveň své spisovatelské plány. Živí se reklamami. Brzy se může ze svého pracovního i všedního dne unudit k smrti. K odreagování mu zbyly pouze sny. A pak dostane Kirsty rodiči vysněné děťátko... Tichá, obyčejná, satirická pohádka se skrytým významem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

Související novinky

Zemřela herečka Olivia Newton-John

Zemřela herečka Olivia Newton-John

08.08.2022

Další smutná zpráva z filmového světa. Ve věku 73 let zemřela australská tanečnice, zpěvačka a herečka Olivia Newton-John, kterou diváci budou pravděpodobně nejvíce znát díky její roli v legendárním… (více)

Reklama

Reklama