Reklama

Reklama

Temná píseň

(festivalový název)
Trailer 1
Irsko / Velká Británie, 2016, 100 min

Sophia (Catherine Walker) prežíva jednu z najhorších životných etáp. Prišla o dieťa, z ktorého smrti sa neustále obviňuje, opustil ju partner, ktorého neustále nadovšetko miluje. Vzhľadom k okolnostiam sa môže zdať, že jej situácia nemá východisko. Lenže Sophiino odhodlanie vrátiť všetko do starých koľají je natoľko veľké, že je ochotná urobiť čokoľvek. Risk v podobe starovekého rituálu však môže viesť k úplne opačnému efektu, ako sa mladá žena pôvodne domnievala... (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Vcelku nešťastně natočený film. Velmi málo temné hororové atmosféry bez náboje a jakéhokoliv napětí . Děj velmi pokulhával ,že v polovině filmu jsem to měla chuť vypnout. Ze začátku ten děj vypadal jako že zoufalá žena hledá naději u nějakého podvodníka . Tak bohužel na mě působily ty rituály. Prostě to vypadalo velmi nedůvěryhodně. Ani konec za moc nestál. Byla to celkem slabota.

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama