Reklama

Reklama

Sakurada reset: Zenpen

  • Japonsko サクラダリセット 前篇 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve městě Sakurada má zhruba polovina obyvatel nadpřirozené schopnosti. Mezi nimi jsou i dva středoškoláci – Asai Kei a Haruki Misora. Keiova schopnost je pamatovat si úplně všechno a Misořina zase resetovat Zemi o tři dny zpět. Když ti dva spojí své schopnosti, dokáží se o tři dny vrátit zpět v čase a obnovit paměť, takže si pamatují věci, které se ještě nestaly. Jejich počínání bedlivě sleduje japonská byrokracie. Takže co se tak asi může stát...? (Zíza)

(více)

Recenze (2)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Přestože příliš nemiluji komplikované a překombinované vyprávění, tady mi to od začátku tak nějak hezky celé sedělo. Samozřejmě, jak je u mě zvykem, především díky postavám Misora Haruki / Yuina Kuroshima + Sumire Soma / Yuna Taira a těm jejich školním uniformám. Všechny kroky, skutky a jednání všech postav postupně zapadají hezky logicky a přirozeně do sebe. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět. Škoda že je to víc drama a romantika a není to víc fantasy, že si tvůrci víc nehráli s těmi schopnostmi a nebyl třeba nějaký souboj. Nevyužili dostatečně potenciál námětu. Přesto je to pěkné a koukatelné. ()

Reklama

Reklama