Reklama

Reklama

Život beze slov

(seriál)
  • USA Speechless
Ukázka z filmu 2
USA, (2016–2018), 22 h 35 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Minnie Driver, John Ross Bowie, Cedric Yarbrough, Mason Cook, Kyla Kenedy, Micah Fowler, Paul Bates, Marin Hinkle, Jonathan Slavin, Molly Jackson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(63)

Obsahy(1)

Maya je máma, která udělá cokoli pro svého manžela a děti, nejstaršího syna JJ, který má mozkovou obrnu, nevyjímaje. Bojuje s nespravedlností, zatímco si její rodina vytváří nový domov a hledá toho správného člověka, který JJ pomůže najít svůj "hlas". (Viacom)

Recenze (5)

DK197 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je ten seriál špatný, některé momenty jsou koukatelné, ale můj šálek kávy to prostě není. :-) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál o rodině, kde největším elemntem, je totálně přemotivovaná matka, která chce svému postiženému synovi, zajistit co nejdůstojnější dospívání, a však zapomíná, že součástí rodiny jsou i její dvě mladší děti a miliónový manžel, který je pro svou ženu vždy oporou a rádcem i v momentech, ve kterých by i strýček Jedlička, touhle dámu nazval neskonalou píčou a pak jí vyřechtal a kopl do chcaníči. Každá postava Vás už od pilotu má čím zaujmout. Humor nejstaršího imobilního synka je skvělej. Tatík je borec, kterej má až nerealistickej nadhled nad celou situací...... a tak dále. Moc tomuhle seriálu fandím, mě si získal. Budu sledovat dál. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Differently abled The Middle. Skvělý seriál, u kterého se bavím víc než u Teorie velkého třesku. Protože je opravdovější. Mrzí mě, že na čsfd dávají lidé epizodám dvě tři hvězdičky. Zatímco z komiksového Daredevila jsou nadšení, krev stříhá, desítky minut nepřetržitého násilí… Tenhle seriál je milý a hodný, je vtipný, doopravdy vtipný, inspirující a povzbuzující: „My nejsme normální. Jsme lepší. Jsme neprůstřelní. O tom, jak rodina nemusí být dokonalá, ale může z toho udělat svou superschopnost. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Až na tu nesnesitelnou maminu jde o relativně koukatelný a vtipný seriál. Jen doufám, že s dalšími díly ubude rádobyvtipných fórů a přibude skutečný humor. Ke dvěma hvězdám za koukatelnost dávám po pěti shlédnutých dílech ještě jednu za M. Fowlera a J. R. Bowieho. ()

Majuar 

všechny recenze uživatele

Možná jsem špatný člověk, ale ten seriál mě absolutně nezaujal kvůli chlapci s mozkovou obrnou, ani kvůli dalším dvěma dětem. Ovšem vztah manželů DiMeo je něco unikátního a jejích smysl pro humor a řešení situací je geniální. Kvůli Maye a Jimmymu se na Speechless podívám určitě ještě několikrát a budu očekávat nedočkavě třetí sérii. Společně s ředitelkou školy ti dva tvoří seriál, u kterého brečím smíchy. Nádhera. ()

Reklama

Reklama