Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina odvážnych mužov sa po vypuknutí apokalypsy snaží zachrániť čo najviac tých, ktorým sa podarilo prežiť. Boje so zombie monštrami si však denne vyberajú krutú daň a každý z nich sa postupne naučí, že nie je možné zachrániť úplne všetkých. (Marceloo)

Recenze (14)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Skupina odvážnych mužov sa po vypuknutí apokalypsy snaží zachrániť čo najviac preživších. Boje so zombie monštrami si však každý deň vyberajú krutú daň a každý z nich sa naučí, že nie je možné zachrániť úplne všetkých. - Už podla názvu je jasné, že tvorcovia nemajú vela ambícií, ale ja som to chcel vidieť kvôli môjmu oblúbenému hororovému veteránovi Tonymu Toddovi. Nakoniec to nie je úplne najhoršie. Jednoducho taká klasická akčná vyvražďovačka so zombíkmi, ktorá neprinesie vela prekvapení. Scénu, v ktorej postavy kombajnom rozsekali hordu zombie, si však určite zapamätám. + Tony Todd ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No chtěl jsem nějakej výplach v podobě zombie filmu, ale dostala se mi jen polo-amatérská sračka natočená bez špetky talentu. Naprosto podprůměrný film u kterého nemůžu uvěřit že se zapůjčil Tony Todd, kterej je do teď charistmatickej a má navíc. Nejhorší na tom je že se film tváří že je něco víc než jen další zombie film. Navíc masky zombie moc neexistujou, herci buď maj na sobě naplácané bláto nebo jsou to masky které bych zvládl i já. Jediné co film zachraňuje od odpadu je hudba která je slušná, ale na film se nemá cenu vůbec koukat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Černá čísla napříč internetem pro mne byla varováním, že tohle asi příliš skvostná podívaná nebude. Navíc filmy se zombie tématikou opravdu moc nemusím, ale hrál tu můj oblíbenec Tony Todd a tak jsem tomu hodlal dát přeci jenom šanci. No a vyloženě zklamán rozhodně neodcházím. Není to sice žádný zázrak, hodně tuctová akční řežba, při které musíte nechat mozek odpočívat a nepřemýšlet nad logikou příběhu a prostě si jen v rámci možností užívat naservírovanou béčkovou akční podívanou, při které vám budou nejednou cukat koutky (hlavně tedy nad přemrštěností a stupiditou tvůrců).   Tento film byl natočený již v roce 2016 a svou premiéru si odbyl neoficiálně v několika vybraných kinech, ale oficiálně byl uveden až v roce 2017. Tvůrcům bych přičetl k dobru, že se tu nedočkáme žádných ultra rychlých zombíků – ovšem ta záplava místy až hodně amatérských digitálních efektů a cákanců krve mi po nějakém čase začala lézt dost na nervy. Zombie tu byly koseny po desítkách (většinou střelou do hlavy, nebo sekem katany či co to ten borec nosil na zádech), ale jako zpestření tu máme i jednu nezapomenutelnou scénu s kombajnem. Dost ujeté mi však přišlo to, že hlavní hrdina několik nemrtvých zabil i jen ranou pěstí či kopem. Ale jak jsem řekl, u sledování tohoto filmu je potřeba nechat mozkové buňky odpočívat, dát si pivko, něco na zub – no hlavně nad tím co probíhá na obrazovce moc nepřemýšlet! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zombies sú ďalším z haldy akčných zombie hororov, ktoré sa v ostatných rokoch vyrojili ako huby po daždi. Ja však mám zombie subžáner rád, stále sa mi nezunoval a nové prírastky vítam. A hoci nenáročné akčné kúsky v podaní herca Stevena Lukea mali tendenciu skoro omrzieť a nestarnúci Tony Todd sa moc k slovu nedostal, celkovo ma Zombies ako-tak bavili. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jen další levná a jednoduchá, tupostí ohrožující zombie střílečka s hereckým přehráváním, podivuhodnými postavami a digitální krví. Na druhou stranu sympaticky neutíkající zombie, ucházející masky a díky závěru i nějaký ten přínos do zombie mytologie. Ten film je levný, jednoduchý a v podstatě blbý, ale ne úplně špatný. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pro milce špatných filmů a nechtěné zábavnosti to možná bude žůžo biják, ale já dneska nějak neměl náladu nebo co. Chtěl jsem si jen trochu spravit chuť po několika posledních dílech zombijské konverzační telenovely Walking Dead, ale nestalo se. Je to opravdu ještě horší, než onen nudně zdlouhavý a trapně užvaněný seriál. Horší scénáristicky, režijně, kameramansky, herecky, výpravně, trikově, maskově, no prostě po všech stránkách. Chudák Candyman, ten dopadl... Ale kvůli skladbě pro kombajn (sólo) a zombie (orchestr), i kvůli docela nečekanému rozuzlení, se touhle poloamatérskou volovinkou myslím stojí za to prokousat. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne tak strašný, jak místní hodnocení napovídá. Kdyby byly ty zombíci líp udělaný, což nejsou, dám tomu klidně tři. Jinak po režijní stránce je to solidní kousek a béčkovej Ryan Gosling v hlaní roli je překvapivě sympatickej. Hamid Torabpour by mohl s přehledem režírovat kteroukoliv epizodu The Walking Dead nebo Z Nation. 50 % ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Sere mě jak další a další podobnou slataninou se kurví zombie žánr. Když pominu The Walking dead, který drží zombiky na slušné úrovni, tak stále čekám na nějaký solidní film. Něco jako Světová válka Z. Ach jo :-( 0% ()

magu 

všechny recenze uživatele

Zombie + kombaj = Zombajn. Už len kvôli tomu sa to oplatí pozrieť. Keby to malo trochu premyslenejší a menej deravý scenár, dal by som o jednu hviezdu viac. ()

FlySKS odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole ten Steven Luke to nemůže myslet vážně ne? To je nejhorší herec na světě! Já si fakt do třetiny myslel, že to je parodie a smál se hrozně a chtěl tomu dát 4 hvězdičky a ona to prdel neni? Těm bych kromě hraní zakázal i na filmy koukat! ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Horšie ako Odpad! Prvých pár minút je to zábava, potom tento primitivizmus omrzí. Hamid Torabpour? Ďalší pseudofilmár čo si potreboval vyliečiť nejaký svoj komplex a vzniklo toto... ()

Reklama

Reklama