Reklama

Reklama

Parta přátel se rozhodne, že vyrazí na horskou tůru. Jenže zabloudí a musí přespat ve volné přírodě. V noci je "něco" v táboře napadne a ošklivě poraní. Ráno se v tábořišti objeví Bill Talbot (Lew Temple) a nabídne jim pomoc. Alice (Scout Taylor-Compton) souhlasí a s partou se vydávají k jeho srubu. Jenže domnělá pomoc je jen zástěrkou pro tajemství, které na Alici a její přátele číhá v hlubokých lesích. (Rodriguez)

(více)

Recenze (35)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní survival křížený se zombie hororem, pokud bereme zombie jako ty, co se vracejí po smrti, aby se najedly lidského masa. Kulisa lesů je fajnová, chata uprostřed nich romantická v tom pravém slova smyslu. Dobrá kamera a standardní hudba. Oceňuji, že v případě zjevení kreatury nepadají hrnce a nestřílí se z děla. Jinak další z instruktážních filmů jak nedělat chyby, anžto zdejší postavy udělají snad všechny. Odhlédnu od klišé, že chlapi jsou k ničemu a vše musí spasit ženy, protože tyhle mají v sobě cosi mužského. U tohoto žánru neřeším sympatie postav, zajímá mě totiž jen to, kdy a kde která zařve. Divák se mimo jiné poučí, jak se má zachovat, když najde na větvi zavěšeného mrtvého králíka. Dojde na střeva ven v přímém přenosu, což se počítá, zákusy jsou doprovázeny krvetrysky a nechybí ani rozšmelcovaná hlava. Jen by mě zajímalo, co se stalo s taťkou... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zase som sa tešil zbytočne. Maskér a kameraman to síce úplne nepotopili, no nedokážem uveriť, že na tomto pracovali až dvaja scenáristi. To si teda veľa námahy nedali. Keby totiž mala aspoň jedna z postáv IQ vyššie ako 85, možno si mohli ušetriť väčšinu problémov. Ešte debilnejšie sa však chovali samotní zombíci, ktorí mali tendenciu zaútočiť len vtedy, keď sa to tvorcom hodilo, a keď si povedali, že už je načase vyškrtnúť ďalšiu postavu. Gore je fakt takmer nulové, herečky sú nepresvedčivé, o predvídateľnosti nehovoriac, celkovo to nemá čím zaujať. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta mládežníků vyrazí kempovat a je napadena zombíkem kříženym s degenerovanym upírem. Takže žádná věda. Po prvním kuchání jsem si říkal, že by nemuselo být tak zle. Notabene běhací a skákací mrtváci byli docela sympatičtí. Jenomže úvodní atak byl na dlouho tím jediným pozitivním, pokud tedy nepočítám kouzlo nechtěného. Hlavní roli pak převzaly postavy, které byly do jednoho nesympatickými dementy a film se zvrhl v soutěž o nejtupější/ho nánu/vola. Zejména otylá lesbo osoba s dírou mezi zuby mi pila krev. Jediné, co mě tak nějak překvapilo, je fakt, že nikdo nevytasil telefon, aby zjistil, že nemá signál. Na druhou stranu logika věcí by velela to aspoň zkusit. 25% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Úplný úvod ako z "áčkového" hororu (3 minúty!), za "jadrom" akoby stál "Mohamed Khashoggi" (Herkules 3D), pričom ani živší záver nepresvedčil o tom, že by sa nejednalo o absolútne podpriemernú záležitosť. Snímok v sebe síce skrýval určitý potenciál (masky), no ako celok, pôsobí neskutočne žalostne. Toto nestojí za pozornosť .. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý lesný kúsok s pomerne silným kastingom pozostávajúcim z dosť veľkého množstva sexi kočiek. Obsahuje to viacero scén, v ktorých potenciálna budúca obeť je v nočnom lese, zrazu počuje šuchot, v diaľke uvidí tieň temnej postavy a tá sa začne nerealisticky rýchlo pohybovať smerom k nej – musím priznať, že tieto momenty ma úprimne znepokojili a vydesili, čo sa mi ozaj nestáva často. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama