Reklama

Reklama

Parta přátel se rozhodne, že vyrazí na horskou tůru. Jenže zabloudí a musí přespat ve volné přírodě. V noci je "něco" v táboře napadne a ošklivě poraní. Ráno se v tábořišti objeví Bill Talbot (Lew Temple) a nabídne jim pomoc. Alice (Scout Taylor-Compton) souhlasí a s partou se vydávají k jeho srubu. Jenže domnělá pomoc je jen zástěrkou pro tajemství, které na Alici a její přátele číhá v hlubokých lesích. (Rodriguez)

(více)

Recenze (35)

T2 

všechny recenze uživatele

Zas len ďalší naivný "amatérsky" zombii horor s príchuťou ľahšej lesbickej romantiky, kde aspoň masky majú úroveň. Ináč to dosť prehráva v strihu, v budovaní napätia a prihluplého striedenia winchestrovky z ruky do ruky. /35%/ ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zase som sa tešil zbytočne. Maskér a kameraman to síce úplne nepotopili, no nedokážem uveriť, že na tomto pracovali až dvaja scenáristi. To si teda veľa námahy nedali. Keby totiž mala aspoň jedna z postáv IQ vyššie ako 85, možno si mohli ušetriť väčšinu problémov. Ešte debilnejšie sa však chovali samotní zombíci, ktorí mali tendenciu zaútočiť len vtedy, keď sa to tvorcom hodilo, a keď si povedali, že už je načase vyškrtnúť ďalšiu postavu. Gore je fakt takmer nulové, herečky sú nepresvedčivé, o predvídateľnosti nehovoriac, celkovo to nemá čím zaujať. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý lesný kúsok s pomerne silným kastingom pozostávajúcim z dosť veľkého množstva sexi kočiek. Obsahuje to viacero scén, v ktorých potenciálna budúca obeť je v nočnom lese, zrazu počuje šuchot, v diaľke uvidí tieň temnej postavy a tá sa začne nerealisticky rýchlo pohybovať smerom k nej – musím priznať, že tieto momenty ma úprimne znepokojili a vydesili, čo sa mi ozaj nestáva často. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia medikov sa vyberie na výlet do prírody. Rozhodnú sa, že noc prečkajú v lese, ale netušia, že práve dorazili na teritórium, v ktorom sa z nich stáva lovná zver. - Na Feral som bol zvedavý kvôli Scout Taylor-Compton, ktorú hororoví fanúšikovia kvôli úlohe, ktorá ju vyniesla na výslnie tohto žánru, príliš nemusia, ale ja v nej vidím skrytý ohromný talent a stále čakám na horor, v ktorom ho naplno predstaví. No a keď sa toho uchopilo IFC Midnight, musel som to hodiť na zoznam. Už na začiatku, kedy dej na diváka vyvalí zásnuby postáv, ktoré sa dovtedy objavili v jednej scéne, je jasné, že pôjde o béčkový horor, pre ktorý logika nie je významná. To by mi nevadilo, keby išlo aspoň o poriadne drsný počin, ale scény s útokmi sú dosť nešikovne natočené a režisérovi sa nedarí budovať ani napätie. Masky sú slabé a chabé gore nepôsobí dobre. Velmi tomu nepomáhajú ani preafektované reakcie hercov, ktorí nezahrali ani trochu uveritelne. Potešila ma aspoň pekne skomponovaná hudba a ako vždy uspokojivé lesné prostredie. V Scout ale stále verím, len budem na jej prelomový výkon musieť čakať opäť o niečo dlhšie. + Scout Taylor-Compton + herečka z It Follows + herec z The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, The Devil's Rejects, Halloween a 31 + herečka z Unfriended + herečka z Channel Zero ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Úplný úvod ako z "áčkového" hororu (3 minúty!), za "jadrom" akoby stál "Mohamed Khashoggi" (Herkules 3D), pričom ani živší záver nepresvedčil o tom, že by sa nejednalo o absolútne podpriemernú záležitosť. Snímok v sebe síce skrýval určitý potenciál (masky), no ako celok, pôsobí neskutočne žalostne. Toto nestojí za pozornosť .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní survival křížený se zombie hororem, pokud bereme zombie jako ty, co se vracejí po smrti, aby se najedly lidského masa. Kulisa lesů je fajnová, chata uprostřed nich romantická v tom pravém slova smyslu. Dobrá kamera a standardní hudba. Oceňuji, že v případě zjevení kreatury nepadají hrnce a nestřílí se z děla. Jinak další z instruktážních filmů jak nedělat chyby, anžto zdejší postavy udělají snad všechny. Odhlédnu od klišé, že chlapi jsou k ničemu a vše musí spasit ženy, protože tyhle mají v sobě cosi mužského. U tohoto žánru neřeším sympatie postav, zajímá mě totiž jen to, kdy a kde která zařve. Divák se mimo jiné poučí, jak se má zachovat, když najde na větvi zavěšeného mrtvého králíka. Dojde na střeva ven v přímém přenosu, což se počítá, zákusy jsou doprovázeny krvetrysky a nechybí ani rozšmelcovaná hlava. Jen by mě zajímalo, co se stalo s taťkou... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororov. Ak si čítate tento môj komentár pred tým, že ste snímok videli, tak vám ho odporúčam. Možno horor roku 2017. Začína to síce skupinkou idiotov v lese, ktorí sa bavia o urológií, ale dajte tomu šancu. O pár sekúnd nastúpi pravá akcia. Ešte aj neznámi herci celkom slušní. Hlavne sexi Scout Taylor-Compton, ktorú som nepoznal a po snímke som hľadal, kde inde ešte hrala. Horor je to presne podľa môjho gusta, pretože nevsádza na typické primitívne ľakačky a hlasné tóny, ale bojíte sa toho čo vidíte. Žiadne vyskakovanie z poza rohu. Ale naháňačky a podobne. Brutálne je to tiež dosť, krvou nešetrili, ale zase až tak sa tu nepreháňa s lietajúcimi hlavami a končatinami. Rozhodne odporúčam. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od Feralu jsem čekal vybíjenou v pěkné přírodní lokaci a nějaký lesní monstra. O to víc zamrzelo, že se většina děje odehrává v chatce a místo alespoň trošku originálních zmutovanejch monster nabídne film prachobyčejný zombie. Teda pardón oni to byli Feralové(prašť jak uhoď). Bez napětí, bez nějaký zapamatování hodný scény. Neoslní ani herecký výkony téhle nesympatické partičky. Prostě nuda zabalená do 90 minut. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Láskyplný virus, který tělíčko udělá estetičtějším. Takový sofistikovanější Jožin z lesů. Znáte jistě ty rady, že lesní vzduch vám prospěje, hrudní košíček se vám roztáhne a kulky sestoupí do šourku. Tak po tomhle filmu už to neplatí. Sice není vyloučeno, že lesní klima nezvedne méně obdařeným výletnicím jejich hrudníkovou výbavu, nicméně v pohodě nebudete. Předně se z lesa už nevrátí vaši kamarádi, jelikož si ten virus nenecháte jen pro sebe, ale škrábáním a kousáním se podělíte s partou o ten jedinečný zážitek. Mark Young se vykašlal na zbytečné povyšování do áčkových úrovní a s mizivým rozpočtem se pustil do kombinace chata a les, co se mně nikdy neohraje. Nezradili ho maskéři, kreatury vypadají mile, též snímání je na úrovni. Gore bylo tak akorát, větší množství jsem nepostrádal. Hlavní akvizicí je pochopitelně lepá Scout Taylor-Compton, které sice studující medičku nikdo neuvěří, ale moje druhé hororové dobrodružství s ní opět dopadlo zdárně. S blond vlasy je jebatelná týden oproti dvoudennímu zápřahu s tmavou hřívou, ovšem i tak zůstal pyj spokojený. A tak jsem se tak nějak těmi lesními lokacemi kochal s větším zaujetím než u nedávného Tichého prdu, byly to spíše toulky ve stylu Cabin Fever. Nápad s nakažlivým virem měl odpich, napětí, neotřelý námět a dobré herce i režijní vedení. Áčkové horory, co jdou do kin, postupně přenechám recenzentům, kteří jsou jimi nadšeni a zažívají s nimi jakési noblesní onanie. 10/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zavádějící zařazení žánrů, jedná se o tuctový Horor, který vykrádá známější snímky. Je to pěkně natočené, žádné známky amatérismu, ale vše ostatní stojí za velký hovno. Nejvíce mě dostalo, jak něco zabije jejich kamaráda a skoro jejich kamarádku a oni jdou pak prostě chrápat =D a tohle se opakuje několikrát. Mordovačky jsou pouze za tmy v noci, takže shit a navíc stejně mimo kameru, jen cákance krve občas uvidíte. Chování všech postav naprosto tragický. Nedoporučuji. (204. hodnocení) ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Solídny nákazoidný horor, ktorý má spád a prakticky od začiatku do konca sa v ňom niečo deje. Väčšinová časť príbehu sa síce odohráva na relatívne malej ploche dreveného zrubu, potrebnú zlovestnú atmosféru však poskytuje okolitý hlboký les a divné zvuky vydávajúci krvilační mutanti majú miestami tiež niečo do seba. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Silně trojhvězdová zombiárna to mohla být, komorní, relaxační, sympaticky nízkorozpočtová, sice nic převratnýho, ale po práci & při jídle & před usnutím jako prostředek k propláchnutí mozku naprosto dostačující materiál. Osamocená chajda v lesích, venku zombie, uvnitř několik retardů a jeden za druhým se postupně odebírají do věčných lovišť... ze kterých se ovšem záhy vracejí, klasika. Zombíci mají fajn držtičky, zlověstný pohyby i libozvučný skřeky, scénář je sice trochu pitomý ale zase ne úplně pitomý, jenže... Jenže v hlavní roli hraje tak meganesympatická megahnusná lesba, že se mi z ní celou dobu zvedal pajšl, až mám teď kvůli tomu jejímu odpornýmu zpruzenýmu xichtu problém dát i druhou hvězdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta mládežníků vyrazí kempovat a je napadena zombíkem kříženym s degenerovanym upírem. Takže žádná věda. Po prvním kuchání jsem si říkal, že by nemuselo být tak zle. Notabene běhací a skákací mrtváci byli docela sympatičtí. Jenomže úvodní atak byl na dlouho tím jediným pozitivním, pokud tedy nepočítám kouzlo nechtěného. Hlavní roli pak převzaly postavy, které byly do jednoho nesympatickými dementy a film se zvrhl v soutěž o nejtupější/ho nánu/vola. Zejména otylá lesbo osoba s dírou mezi zuby mi pila krev. Jediné, co mě tak nějak překvapilo, je fakt, že nikdo nevytasil telefon, aby zjistil, že nemá signál. Na druhou stranu logika věcí by velela to aspoň zkusit. 25% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe horor na ktorý sa dalo pozerať....slušná kamera, obsadenie, hudba.....malo to atmosféru, rýchly spád, nenudilo. ()

j.bena 

všechny recenze uživatele

Co to zase bylo? Horor, asi ano, pač jsem se u toho hrozně bála že chytnu televizi a vyhodím jí z okna! Ta lesba byla celý film na facku... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keby sa tu dalo hrešiť, ľahšie a trefnejšie by som to zhodnotil jedným slovným spojením. Ale tak teda... : Tento film sa mi veľmi nepáčil, príbeh bol jemne pritiahnutý za vlasy, herecké výkony nepovažujem za najlepšie ako ani sexappeal jednotlivých postáv a ... a tak. :-) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Několik studentů se vydá na výlet po cestě se, ale ztratí tak se kdesi utáboří. V noci některé z nich napadne zmutovanec a jednoho chlápka zabije a druhou ženskou zraní.Během 45 minut zhruba zemřou nebo zmutujou všechny mužské postavy (čestná výjimka majitel chaty) a zůstanou pouze ženské v čele s lesbickým párem. Hodně slabý horor (o drama to ani nezavadilo a akční už vůbec ne pod tím pojmem si představuji třeba Smrtonosnou Zbraň nebo Komando) , který zaujme snad jen těma lesbami. P.s. celou dobu jsem čekal, že použijou tu sekeru co byla před chatou, ale nikoho to nenapadlo já být v chatě kde mě někdo napadal a nemět zbraň (má ji pouze 1 ženská) tak ji beru hned. ()

Reklama

Reklama