Reklama

Reklama

The Ice Cream Truck

  • Velká Británie The Ice Cream Truck
Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch sa Mary (Deanna Russo) so svojou rodinou rozhodne vrátiť do mestečka, v ktorom vyrastala. Po príchode zistí, že za tie roky sa v mestečku takmer nič nezmenilo. Jediným, čo nedokáže rozpoznať, sú jeho noví obyvatelia. A je tu ešte jedna nová vec: zvláštna zmrzlinárska dodávka, ktorá sa pohybuje v uliciach a čaká na zákazníkov. Tým ale ponúka úplne iné veci ako chutný mrazený krém. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento snímek vznikl v sedmdesátých letech, tak by byl objektivní. Dneska se tomuhle musím smát! Nejvíc mě zarazilo, že nikdo nikoho nehledá, žádná policie, prostě logika někde v kýblu. Hlavní masturbátor si tam v klidu vraždí na dětským hřišti, potom se projde přes park, u auta si vylíže zmrzku.... No prostě logika hadr! A ten konec??? Nesestříhal to někdo blbě?! 20% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V jedné rovině nudná romance mezi teenagerem a zralou ženskou a v té druhé jakýsi pokus o slasher, kdy zmrzlinář bez zjevného důvodu krosí své zákazníky. A to všechno v městečku, kde jsou místní lidé nějakým způsobem divní. Jako celý film. Nějaký ucelený rámec aby člověk pohledal, pokud jde o samotné vraždy, tak ty obstarávají především máchající ruce a trocha barviva a tak jediné, co mě trošku zaujalo byla Deanna Russo a celkem solidní obrazová stránka. Ale to je sakra málo. 15% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? Takže jakási ženská se přestěhuje do města kde dříve žila a jelikož její manžel s děckama ještě nepřijel tak se nudí a nabalí syna sousedky co na tom, že by mohla byt jeho matkou a má dvě děcka a manžela a jeho matka je její sousedka . A mezitím co se spřátelují zde řádí vrah v zmrzlinářské dodávce (proč to dělá se nedozvíme jen je naznačeno, že mu vadí nevěrné ženské na druhou stranu proč zabil toho kluka?). Film se neskutečně vleče postavy vypadají jak magoři (ten stěhovák,ten zmrzlinář vypadá jak nějaký psychopat dokonce od něj bych si nevzal ani kornoutek natož zmrzlinu) případně psychopati (Jessica) a konec vyzní do prázdna. Paní Megan Freels Johnstonové by měl někdo vysvětlit, že k tomu, aby natočila film potřebuje jak scénář tak děj. 5 procent za herečku Russo což je fakt kočka a za hlášku Manželovi nezahnu mám dobrý vibrátor to mě pobavilo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Ice Cream Truck není tak špatný film, že by vyloženě urážel svou existencí, jen je hrozně prázdný, zbytečný a nezajímavě udělaný. Když už točím vyvražďovačku, tak by proboha mohla mít víc než zhruba tři vraždy, přičemž na první se čeká půl hodiny. A mezi tím není nic, žádný styl, žádná zábava, žádné ozvláštnění. Hororově zcela krotké, a na tuctově natočenou romanci mezi třicátnicí a teenagerem se koukat nemám zájem. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

boha co to bylo za sračku?!!!! Tvářilo se to jak vybíječka z 80tek. Hrála tam sexy MILFka Dajána, hudba vykradená z 80.tkovejch slešrů a já tak strašně nudil, nudil, nudil, boha to se vleklo jak smrad z lečových prdůůůů.. Žádný kozy, gore, tři ubohý vraždy mimo záběr jak v mechické telehovnele., prostě odpad ()

Reklama

Reklama