Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina studentů vyráží na krásný slunečný ostrov za dobrodružným hledáním pokladu. Panuje dobrá nálada, tequily je dost a každý se chce pobavit. Pak ale na odlehlém místě dva z nich objeví starou sochu. Co se asi skrývá uvnitř? Nikdo rozhodně neočekával, že propustí na svobodu strašlivého démona a zábavný víkend se stane děsivým zápasem o holý život! Kdo přežije jeho smrtící útok? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si kdysi půjčil u nás ve videopůjčovně a ani jako malej jsem to nebyl schopnej dokoukat jaká to byla blbost. Dnes když už mám svoje standarty nastavené jsem to dokoukal a královsky se bavil. Tenhle film je blbej. A nejhorší na tom je že se tvůrci až moc snažily aby film dával smysl. Ono stačí už jen to že 10 minut na začátku filmu se tvůrci snaží vyprávět co a jak. Koho to ale zajímá je to film o stupidní piňatě. I ten samotnej otrov a ta samotná hra je neuvěřitelně stupidní a idiotská. Postavy jsou idiotské hlavně černoch který se nechá zabít kvůli tomu že má v botě kamínek(I shit you not). Ale na druhou stranu se člověk baví nad piňatou co vraždí. Moje přepísklé hodnocené je díky nostalgii, naprostý tuposti tvůrců a prostě zábavnosti. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se snažil najít na tomhle filmu alespoň něco dobrého, abych tu jako většina nedával odpad! Ale tenhle film je pravá a nefalšovaná megasra..ka.. ()

Reklama

Reklama