Reklama

Reklama

Connor Gibson byl právě vysazen ve federálním vězení Sprawl, které díky pronájmu od vlády provozuje soukromá společnost. V tomto obrovském vězení, v kterém se nachází půl miliónu vězňů, panuje anarchie a vládne tu zločinec Frankenstein. Ten také ve vězení provozuje závody smrti, ve kterých pro účastníky existují jen dvě možnosti, buď vítězství, nebo smrt. Vedení soukromé firmy by ale rádo Frankensteina zabilo, a obnovilo tak svou vládu nad věznicí. Poslední pokus, při kterém byla do věznice poslána zásahová jednotka, však skončil jejím masakrem. Connorovi se podaří ještě s jednou nově vysazenou vězenkyní, Gipsy Rose, přežít první útok takzvané Frankensteinovy vězeňské policie na nově příchozí a oba jsou odhodláni se do závodů zapojit. To se Connorovi podaří díky kontaktu na Baltimore Boba, jednoho z organizátorů závodů pro Frankensteina. Kontakt dá Gibsonovi barmanka Jane. Baltimore Bob je skutečně ochoten pro Gipsyho postavit závodní auto, nejdříve musí ale Gibson přežít kvalifikaci do závodu... (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Osud nákladových sérií. Z prvého, kulervúceho snímku, ktorý otriasol scénou a stal sa (skoro) kultom sme sa postupným krátením rozpočtu a prznením značky dopracovali k nízkonákladovému, zle obsadenému a v lacných kulisách natočenému ... tomuto. TV film so zlými dialógmi, nesympatickými hercami, špinavým filtrom a s dejom presne podľa toľko krát videnej šablónky. Ako bezduchá zábava alebo podmaz na sobotu večer k alkoholickému žúru s kamarátmi super, ako film, ktorý by sme mali brať vážne a prežívať s Frankenstainom jeho osud, to asi úplne nie. Našťastie to má solídny strih, veľa akcie a stále sa tam mihnú nejaké holé cecky. Nechajme túto sériu už odpočívať. 2 z 5 ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle další zdařilé pokračování téhle série. Ačkoliv hodně nápadů už je vystřílených, tak mě to stejně překvapilo a bavilo mě to. Hlavně se mi líbilo „post-apokalyptické" prostředí spolu s Frankensteinovým gangem skoro, jak v Mad Maxovi. Jen ten Frankestein byl docela odbytý chcípaček s dlouhými vlasy, ale záměr byl hned jasný. Chlast, děvky, sex, auta, střílení, masakrování, co víc si přát. Dávám 75% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(20%) Uf, to byla ale pořádná srajda. Původní film se Stathamem se mi líbil, prostě pecka na 5*. Prequelové pokračování v podobě druhého a třetího dílu mě ale taktéž nečekaně chytlo, takže ty slabší 4* jsem udělil. Ale tohle? Chápu, nechal jsem se asi tak trochu negativně unést, ale přesto mě to nebavilo, vyjma akčních scén. Takže chválit se tu dá maximálně jen ta akce, která aspoň za něco stojí, s ohledem na současná béčka, která jsou dost podfinancovaná a ne po každé se zadaří. Nicméně akce mě zde bavila především v závodech, ta ostatní je taková doplňková. Děj je naprosto vypatlaný, stejně jako šílené postavy co řežou motorovkou hlavy a zabíjejí pro potěšení. Jako už třetí DR byla tak trochu ptákovina, ale zábavná. Zato zde jsem se při sledování cítil neustále trapně. Nemám co už dodávat, chtěl jsem dát odpad, ale přeci jenom nesmím přehlížet pár dobrých akčních kousků i když nejde o nic vyloženě úžasného. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už jsem si říkal, že nemá cenu v téhle sérii ještě pokračovat a že je to už vyždímané jak cecky stařeny. Ale stačí přidat trochu nahoty a sexu a hromady steam-punk/post-apo individuí a hned je to zajímavější. Zase ale prrr, aby to nevyznělo, že se mi to nějak líbilo. Nelíbilo, ale bylo to lepší než dva předchozí filmy s Luke Gossem v hlavní roli. Přece jen Zach McGowan mě bavil víc. Jo a nasralo mě, že ani na konci neukázali Frankensteinovu tvář... i když jednoduše mohli. Tohle byl podraz na diváka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Divák to přežije bez vážnější zdravotní újmy a ještě se u toho vlastně místy i pobaví. Je to zbytečně dlouhé, ovšem nabízí to osvědčené postupy, zajímavé úhly kamery a občas i nápaditou akci. Jasné, můžeme to strhat, že hlavní hrdina je jeliman, že povinná vata tahá za uši a že tvůrci podle všeho ujíždí na něčem nitrožilním. Nicméně prostředí á la Neil Marshall a jeho Doomsday je stylové, vizuálně (odrbaný look) je to zdařilé, obnažené bradavky a prdelky potěší kdekoho, nadhled místy rovněž a akce je odkoukaná od jiných docela obstojně. Jednoduše si myslím, že cílové publikum se bude vrnět blahem. Dvě až tři hvězdy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama