Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (582)

Macik 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Scary Movie (zatím). Zucker do této série přinesl kousek sebe, jo a ještě Charlieho Sheena....:) ()

Klay 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za Nielsena, Sheena, Zuckera a Pamelu. Film samotný je sice podstatně lepší než oba předchůdci dohromady, ale pořád to není ani zdaleka tak dobré, natož vtipné, jako staré zuckerovky. Mám-li ovšem srovnávat se současnými prci prci komediemi, vychází mi Scary Movie 3 jako koukatelný průměr s pár dobrými a pár hluchými momenty. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Pro mě zlom v serii Scary Movie. Jiný režisér, jiný pojetí a ikdyž parodie zůstává (nejvýraznější určitě na Kruh) něco je jinak, něco je špatně a už to tak nefunguje. Stala se z toho taškařice bez ucelenosti a to je škoda. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Nový režisér, a hneď to aj cítiť. Áno, bratia Waynovci dali celej sérii akýsi oplzlý a patologický nádych, ale práve ten mi v "trojke" akosi chýbal. David Zucker stavil najmä na mimozemšťanov, prsatú Anderson a mnoho sexuálnych narážok, ale v jeho podaní to bolo snáď ešte nechutnejšie ako v prvých dvoch dieloch. Iste, i tu sa našlo pár dobrých fórov, ale ak by sme ich mali porovnať s množstvom trápností a hnusností, ktorými film priam prekypoval, zdá sa ich počet žalostne malý. A scena s rakvou ... proste fuj. Autori fakt neodhadli hranicu medzi humorom a debilitou. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Lepší a hlavně zábavnější než první dva díly, ale pořád to není nic extra. Charlie Sheen a Leslie Nielsen to trochu pozvedli, ale stále je to pouhé balancování mezi vtipem a trapností s tím, že se to neustále překlápí z jedné strany na druhou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ale jo, několika scénám se člověk upřímně zasměje, Charlie Sheen má sice furt stejnej ksicht, ale furt ten film táhne. Mihne se tam překvapivě mraky hvězd, tak dám nějaké hvězdy. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Téměř dosahuje kvalit jedničky, což však kazí občasná nuda, jinak ale spousta hodně vtipných gagů a oproti dvojce lépe rozvinutých nápadů, méně překombinované a více zábavné. Celý děj dává smysl a po jedničce se jedná o nejlepší díl série a poslední dobrý díl. ()

thunnus 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatný film, jak jsem se bál. David Zucker přišel z mnoha vtipy, z nichž mnohé sice nejsou originální, přesto však docela fungují. Je to takový příjemný film, když chcete vypnout mozek a bavit se. Jen by mě zajímalo, kdo pochopil závěrečné vystoupení Leslieho Nielsena :-) ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Je to slabší než průměrný Zucker, ale lepší než oba předchozí díly Scary Movie. Překvapivě ne tak špatné, jak jsem čekal. Sheen je solidní, jediné, co mi opravdu nesedělo, byla linie "Eminem" a kdyby nebyl Leslie Nielsen až na úplném konci, ale v průběhu celého filmu (je zde opět ve staré dobré formě), bylo by to snad i za 5... ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Po velmi slabé dvojce přichází poměrně dobrý třetí díl. I když si prostě autoři ty fekálnosti odpustit nemůžou, co je vtipného na tom, když někdo bleje, to mi hlava nebere. Naštěstí nebyla frekvence těchto "vtipů" nějak závratná, ubylo trapností a objevilo se několik vydařených scének. Výsledek ale stejně o kus zaostává za jedničkou. ()

waits 

všechny recenze uživatele

"Co by tomu asi řekl prezident Ford?' Mám rád přihlouplou zábavu, když je ta hloupost legrační. A Scary movie 3 legrační je, alespon pro ty, kteří se zasmějí u staré dobré Bláznové střely. Mohl chtít někdo víc? Těžko. "Ženy a děti zůstanou v bezpečí a muži budou venku bojovat. Jasně..jaká je věková hranice?" ()

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama